SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takım Olarak İyi Oynadığımıza Sevindim"

0
Güncellendi - 2018-11-12 00:42:20
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Guilherme Cosra Marques, Trabzonspor karşısında güzel bir futbolla galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Süper Lig’de 12 hafta sonunda 3 gol kaydeden ve 6 gole de katkıda bulunan Guilherme, bu sezon Süper Lig'deki tüm karşılaşmalara ilk 11'de başladı.

Brezilyalı oyuncu takıma katıldığı günden buyana sergilediği performansla alkış alırken, hem golleri hem de asistleriyle taraftarların gönlünde de taht kurdu.

Brezilyalı futbolcu, Trabzonspor maçında 2 gol atıp, 2’de asist yapmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, “Sadece kendi performansıma sevinmedim, takım olarak da Trabzonspor’a karşı iyi oynadığımıza sevindim. Trabzon’un büyük bir takım olduğunu ve zor bir maç olacağını iyi biliyorduk. Bu nedenle de karşılaşmaya iyi hazırlandık. Aldığımız güzel sonuç için ben ve takım arkadaşlarımız çok mutluyuz” dedi.

Guilherme, taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Taraftarlarımız bütün maçlarda bizi çok güzel destekliyorlar. Bize kendimizi iyi hissettiriyorlar. Çok fantastik bir şekilde bir destek veriyorlar. Taraftarlarımızla büyük bir aileyiz. Bu şekilde destek verdikleri sürece iyi sonuçlarda gelecektir” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Furkan Arpacı (5 yıl önce)
    Bir haftadır kara kara düşünüyorum guilermeyi kacirmayalim diye kesinlikle bonservisi alınmalı, yönetim duysun sesimizi
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Kulübümüze uzun vadede maddi açıdanda kazandırabilecek iyi bir yetenek.mutlaka bonservisi alınmalı.çünkü alternatifi de yok.mevkisindede şu an Türkiyenin en iyisi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Bu oyuncu için ,Malatyasporlu olduğum için söylemiyorum,mevkiinde Türkiyenin en iyisi.Iddia ediyorum. Takımımız bonservisini bir alsın,çok büyük teklifler alacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Cok yararli ve Cok yönlü bir oyuncu , bonservisi kesinlikle alinmali ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (5 yıl önce)
    Kesinlikle bonservisi alınmalı ve serbest kalma maddesi bırakılmamalı başkanım duy sesimi
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (5 yıl önce)
    Keşke satın alsalardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (5 yıl önce)
    Senin Allahına gurban. Insallah uzun yillar burda kalirsn yalniz futbolun degil kisiligin karakterinle kayısı gibi şirin gülüşünle adamsin GUİLHERME...
    0
    0
    Yanıtla