SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takım Olarak Toparlandık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:26:29
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor  Kaptanı Ramazan Kahya, takım olarak toparlandıklarını ifade ederek, 3 puanın devamını getirmek istediklerini söyledi. 

Kahya, kritik bir haftaya girdikleri ve bu haftadan başarılı skorlarla ayrılıp liderlik koltuğundan kopmak istemediklerini kaydetti. 

İkinci yarıya galibiyetle başlamalarının kendileri için önemli olduğunu belirterek, "İkinci yarıya galibiyet ile başlamamız bizim için çok önemliydi. İlk yarının son haftalarında başarısız skorlara imza atmıştık. Takım olarak toparlandık. Ofspor maçı ertelendiği için ikinci yarının ilk maçını içeride oynadık. İkinci yarının ilk maçında da galibiyet ile ayrıldık. Belki bizim için hayırlısı buydu" dedi. 

"KÖTÜ ZEMİNİNE KARŞI İYİ OYNADIK"

Kahya, Malatya İnönü Stadı'nın zemininde ayakta durmanın bile zor olduğunu ifade ederek, "TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında saha şartları çok ağırdı. Tribünden nasıl görünüyor bilmiyorum ama saha çok kötüydü. Bırakın koşmayı, yürümek bile zor o sahada. Ona rağmen iyi oynadığımızı düşünüyorum. İnşallah bunun devamını getiririz" diye konuştu. 

"HER MAÇ FİNAL"

Maçları tek tek ele aldıklarını dile getiren tecrübeli futbolcu, "İkinci yarıda 17 maçımız kaldı. Bunlara tek tek bakacağız. Hepsini final havasında oynamamız gerekiyor. Takımıza ve arkadaşlarıma çok güveniyorum. İlk yarıdan rakiplerimizi tanıyoruz. İnşallah sezon sonu ipi göğüsleyen taraf biz oluruz" ifadelerini kullandı.

Kahya, takımın içerisindeki rekabetin başarıyı da beraberinde getireceğini kaydeden Kahya, "İlk yarının bitimiyle takımın başına Feyyaz Uçar geldi. Hocamıza da ilk galibiyetimizi armağan ettik. Bu takıma olumlu olarak yansıyacaktır. Takımdaki tüm futbolcu kardeşlerim kendilerini göstermek için performanslarını üst seviyeye çıkarıyor. Buda takıma olumlu yansıyor. Rekabet olduğu zaman her zaman başarı gelir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız