SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takım Olma Yolundayız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:16:33
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig’de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Yeni Malatyaspor arasında Gaziantep Kamil Ocak Stadında oynanan ve 0-0 berabere biten maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu. 

Yani Malatyaspor Teknik Direktörü Yücel İldiz iyi yolda olduklarını belirterek,”Geçen hafta sahamızda istemediğimiz bir yenilgi aldık. Eksiklerimizi açık yüreklilikle söylüyorum. Müsabaka öncesi şunu söyledim. Takım olma yolunda yeni yeni ilerliyoruz. Yeni oyuncularımız gelecek. Şu anda lig başladı ve devam ediyor. Malatya’nın bizden bekledikleri var. Yabancılara Türkiye’nin her yerinde oynayabileceğimizi söyledim. Bu mücadeleyi verdikleri için çok sevindim. İyi oynadılar, iyi oynadık. Takım olma yolundayız. Bizim aldığımız bu puan eksiklerimizi görmemizi engellemez. Tabi iki tarafta kazanmaya oynadı. Değiştirdiğim oyuncuları gördünüz. Gol yeseydik en çok eleştiriyi ben alacaktım. Önümüzdeki hafta sahamızda ve seyircimiz önünde oynayacağız” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan ise taraftarın ilgisizliği nedeniyle iç saha avantajlarını kullanamadıklarını belirterek, “ Maça başlarken kazanmak istedik. İç saha avantajımız olmadı. Taraftarımız gelmiyor. Spora karşı bir isteksizlik var. Geçen hafta Balıkesir deplasmanında daha iyiydik. Pozisyonlara girdik ama gole çeviremedik ama buna rağmen 3 tane net penaltımız verilmedi. Buraya gelen hakemlerin de daha dikkatli olmasını istiyoruz. İki yıldır aleyhimize verilen kararlar canımızı sıkıyor. İki haftadır gol yemedik ama gol de atamadık. Eksikliklerimizi görüp tamamlayacağız. Geçen hafta izlediğimiz Malatyaspor ile bu hafta arasında fark var. Geçen hafta daha iyiydiler. Yeni bir takım. Üst sıralara çıkabilir. Takıma bir ön libero transferimiz olacak. Birkaç güne kadar belli olacak. Genç oyuncularımız var. Onların dışında başka transferimiz olmayacak. Bu yabancı bir oyuncu ama keşke Türk olsaydı” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız