SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takım Oturuyor"

0
Güncellendi - 2016-07-31 20:51:28
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un sportif direktörü Ali Ravcı, ikinci etap kamp çalışmalarında oyun sistemi üzerinde durduklarını ifade ederek, takımın oturmaya başladığını belirtti.

Takımın Bolu Abant’ta sürdürdüğü ikinci etap kamp çalışmalarını yakından takip eden Ravcı, kamp çalışmaları ve transferdeki son durum hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Ravcı, birinci etap kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini, ikinci etap kamp çalışmalarının da bu anlamda iyi geçtiğini kaydetti.

Futbolcuların istek, hırs ve ortaya koydukları performansın kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Ravcı, “Birinci etap kamp çalışmalarımızda futbolcularımız güç ve kondisyon depolamıştı. İkinci etap kamp çalışmalarında ağırlıklı olarak oyun sistemi üzerinde duruyoruz. Günde çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürürken, hazırlık karşılaşmaları da oynuyoruz. Süper Lig ekibi Adanaspor ile Topuk Yaylası’nda oynadığımız hazırlık karşılaşmasında futbolcularımızın performansları, mücadeleleri ve istekleri teknik heyeti oldukça memnun etti. Takımımız yavaş yavaş oturuyor. Sezon başlangıcına kadar hazır hale geleceğiz” dedi.

Ali Ravcı, transfer çalışmalarının devam ettiğine dikkat çekerek, transfer komitesinin listelerinde yer alan futbolcuları kadroya kaymak için yoğun bir mesai harcadığını söyledi.

Senegalli orta saha oyuncusu Boubacar Dialiba ile Nijeryalı forvet oyuncusu Austin Amutu’nun İstanbul’da sağlık kontrolünden geçtiğini kaydeden Ravcı, “Bu iki oyuncu uzun süredir gündemimizde bulunuyor. İkisi de İstanbul’da sağlık kontrolünden geçti. Amutu ve Dialiba ile prensipte anlaştık. Yönetimimiz kendileriyle bir görüşme yapacak. Bu oyuncuların kısa süre içerisinde resmi sözleşmeyi imzalayıp, kamp çalışmalarımıza katılmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız