SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takım Oyunu Önemli"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:38:11
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Aydın Çetin, Malatya'nın sezon başındaki hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi.

TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Çetin, "Önemli olan 3'te 3 yapıp, iyi futbol oynamamız. Bu iyi futbolun üzerine katarak, devam etmek istiyoruz. Önümüzde zorlu Adana Demirspor maçı var. Bu ligin mali anlamda en yüksek bütçeli takımı ile karşılaşacağız. İyi oynuyorlar ama bizde hazırız" dedi. 

"Hedefimize ulaşmak istiyoruz"

Tecrübeli futbolcu, Adana Demirspor maçına iyi hazırlandıklarını ifade ederek, takımda morallerin yüksek seviyede olduğunu belirtti.

Çetin, Adana Demirspor maçını kazanıp, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini kaydederek, şunları söyledi: "Farklı şeyler peşindeyiz. Malatya'nın sezon başındaki hedeflerine ulaşmak istiyoruz. Hedef iyi futbol oynamak ve ligi en iyi yerde bitirmekti. Şimdi ona bir şansımız var. İnşallah Adana Demirspor maçını kazanıp, o hedefe bir an önce ulaşmak istiyoruz."

"Önemli olan takımın kazanması"

Golcü futbolcu, bir basın mensubunun 'istediğin topları alabiliyor musun?' sorusuna, "Forvetlerin işi zordur. Bu İskender içinde geçerli, benim içinde. Futbolda forvet dediğin gol atmadığı zaman sıkıntılıdır. Pozisyona girmesi değil, gol attığı zaman forvet iyi futbolcu oluyor. Gol atmadığında sıkıntı oluyor. Artık bizim oyunumuzda forvet diye bir şey kalmadı. Artık takım oyunu var. Benim ya da bir başkasının gol atması önemli değil. Önemli olan takımın kazanması. Artık futbol buna döndü. Tabi golü forvet attığı zaman ayrı ama takım kazandığı zaman forvet piyasaya çıkıyor. Forvet gol atınca da, takım piyasaya çıkıyor. O yüzden takım oyunu benim için çok daha önemli. O goller gelecek, kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah gelir ama takımın kazanması benim için daha önemli" cevabını verdi.

"Rakibimize göre daha rahatız"

Adana Demirspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını dile getiren Çetin, "Bence biz çok şanslıyız. Adana Demirspor, Malatya'ya çok sıkıntılı gelecek. Çünkü çok kötü sonuçlar aldı. Sezon başı takımı kurarken bunu hedeflemiyorlardı. Şuan hem hocaları hem camiaları hem de futbolcuları çok büyük bir baskı içerisinde bulunuyor. Biz bu konuda rahatız. 3'te 3 yaptık, içeride oynuyoruz. Taraftarımız önünde oynayacağız. Biraz daha bu maçta rahat olabiliriz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız