SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takım Ruhu Oluştu"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:18:12
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Sunday Mba, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Şanlıurfaspor galibiyetinin ardından takımın Malatya'da toplanarak Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarına başladığını ifade eden Mba, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini kaydetti.

Sunday Mba, takım olarak yeniden yükselişe geçtiklerini belirterek, "Şanlıurfaspor karşısında önemli bir galibiyet aldık. Takım olarak yeniden yükselişe geçiyoruz. Şimdi mutluyuz. Yükselişimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

"TAKIM RUHU OLUŞTU"

Kendi performansı hakkında da açıklamada bulunan Mba, şunları söyledi: "Bu futbolun içerisinde var. Her zaman yüzde yüz olamıyorsunuz. Ama şuna inanıyorum; benimde kötü oynadığım günler, takım olarak kötü oynuyoruz."

Mba, Malatya'yı çok sevdiğini ifade etti. Malatya insanının sıcak kanlı olduğunu dile getiren Mba, şuanda her şeyin güzel olduğunu kaydetti.

Ligin ilk yarısını üst sıralarda bitireceklerine inandıklarını ifade eden Mba, "Takım ruhu oluştu. Şanlıurfaspor galibiyetinden sonra bu daha da iyi görülüyor. Ben inanıyorum ki, yukarı doğru gideceğiz. Ligin ilk yarısını üst sıralarda tamamlayacağız" dedi.

Mba, teknik direktör İrfan Buz ile aralarında iyi bir diyalog olduğunu söyledi. Sunday Mba, "Hocanın İngilizce bilmesi önemli. Takım ruhu ve bizimde adapte olmamız için iyi olduğunu düşünüyorum. Hocamızla hiçbir problemimiz yok, iyi bir ilişkiye sahibiz" diye konuştu.

"HOCAMIZ NEREDE GÖREV VERİRSE OYNARIM"

Mba, kendisine verilen her görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalıştığını dile getirdi.

Teknik direktör İrfan Buz'un kendisini nerede görevlendirirse görevlendirsin oynayabileceğini kaydeden Mba, "İyi bir oyuncu için oynadığım yer hiç önemli değil. Hocamız beni nerede oynatmak istiyorsa oynarım. Ben her yerde oynamaktan keyif alıyorum" ifadelerini kullandı.

Malatya İnönü Stadı'nın zemininden şikayetçi olan Mba, "Biz kendi sahamızda rakiple birlikte, zeminle de mücadele ediyoruz. Deplasmanda iyi zemin bulduğumuz zaman takım kendisini gösteriyor" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız