SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Takım Tempoyu Artırdı..

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:31:18
Takım Tempoyu Artırdı..
A- A+ PAYLAŞ
 
Yeni sezon hazırlıklarını Ankara Kızılcahamam’da sürdüren Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, tempoyu artırdı. 
 
Patalya Tesisleri’nde çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılı takım, özellikle savunmaya yönelik çalışmalar yapıyor. Manisaspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında da savunma üzerinde duran teknik direktör Gürses Kılıç’ın Bolu kampında da hücuma yönelik çalışmalar yaptırması bekleniyor.
 
Öte yandan Tebriz ile 28 Temmuz’da oynanması planlanan hazırlık karşılaşmasının, Tebriz’in yoğun maç trafiği nedeniyle 31 Temmuz’a alındığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı takım yarın Manavgat Evrensekispor ile bir hazırlık karşılaşması oynayacak.
 
Ayrıca Yeni Malatyaspor’un Bolu Termal kampında oynayacağı hazırlık karşılaşmalarının programı belli oldu. Sarı-kırmızılı takım, 4 Ağustos’ta başlayacağı Bolu Termal kampında, 7 Ağustos’ta Sakaryaspor, 10 Ağustos’ta Adana Demirspor, 11 Ağustos’ta Boluspor, 15 Ağustos’ta Kartalspor, 17 Ağustos’ta Fethiyespor ile maç yapacak.
 
Yeni Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolcular 18 Ağustos’ta sona erecek olan Bolu Termal kampının ardından 3 günlük izne ayrılacak. Sarı-kırmızılı takım 22 Ağustos’ta Malatya’da toplanarak, çalışmalarını sürdürecek.
 
Çalışmalar ve transferle ilgili açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Ankara Kızılcahamam kamp çalışmalarının çok iyi geçtiğini, özellikle sporcuların fiziksel ve taktiksel anlamda iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini söyledi. Kılıç, 22 futbolcuyla çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Kamp programımız çerçevesinde fiziksel ve taktiksel çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Taktiksel anlamda işin savunma kısmını ön planda tutarak, hazırlanıyoruz. Önce savunmayı oturtup, daha sonra hücum kısmına geçeceğiz. Bu anlamda futbolcularımız gerek fiziksel gerekse de taktiksel antrenmanlarda büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Özellikle futbolcularımızın vermek istediğimiz şeyleri almaları ve uygulamaları bizleri ayrıca memnun ediyor” dedi.
 
Transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Kılıç, “Özellikle Bolu kampına tam kadro gitmeyi planlıyoruz. Bu anlamda hafta içi transfer çalışmalarında bir yoğunluk olacak. Özellikle birkaç mevki için transfer yapacağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız