SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takım Toparlanma Sürecinde"

0
Güncellendi - 2016-01-20 20:34:35
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından 44 Malatyaspor’un defans oyuncusu Ensar Karakulakoğlu, Belen Belediyespor maçından galibiyetle ayrılıp, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Yeşiltepe 3 nolu sahada gazetecilere açıklamada bulunan genç oyuncu, ikinci yarı hazırlıklarının iyi geçtiğini kaydetti.

Karakulakoğlu, adaptasyon sürecinin olduğunu ifade ederek, “Cihangir hocamızla birlikte sıkı bir çalışmamız var. Takımdaki ağabeylerimizde bize yardımcı oluyor. Antrenmanlarımız iyi geçiyor. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

“İKİNCİ YARIYA GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

Ligin ikinci yarısında ilk maçlarını Hatay ekibi Belen Belediyespor ile oynayacaklarını kaydeden genç defans oyuncusu, bu maçın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürdüklerini anlattı.

Karakulakoğlu, takım olarak Belen Belediyespor maçına konsantre olduklarını ifade ederek, “İnşallah ikinci yarıya 3 puanla başlarız. Takım olarak Belen Belediyespor maçına odaklandık. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah ikinci yarının ilk maçından galibiyetle ayrılır ve Malatya’ya 3 puanı getiririz” şeklinde konuştu.

Yeni Malatyaspor U21 takımından 44 Malatyaspor’a transfer olduğunu anımsatan genç futbolcu, zoru bir lige geldiğini söyledi.

Karakulakoğlu, “Bölgesel Amatör Ligi, biraz daha zorlu bir lig. Bizden büyük ağabeylerimizle oynuyoruz. U21 Ligine göre biraz daha zor ama bana göre çok büyük bir fark yok. Ben burada da elimden geleni yapacağım. Takımın başarısı için yoğun tempoda çalışıyoruz” dedi.

“TAKIM TOPARLANMA SÜRECİNDE”

Genç defans oyuncusu, 44 Malatyaspor’un sıkıntılı bir süreç atlattığını belirterek, şuanda toparlanma sürecinde olduklarını anlattı.

İkinci yarıda takımın daha iyi olacağına inandığını dile getiren Karakulakoğlu, “Takım toparlanıyor. Bizde ikinci yarıda başarılı sonuçlar almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. İnşallah ikinci yarıda her şey iyi olur” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız