SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Takıma 'Yüzde 100' Geri Döndüler

0
Güncellendi - 2017-11-15 15:00:15
Takıma 'Yüzde 100' Geri Döndüler
A- A+ PAYLAŞ

 Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da orta saha oyuncuları Aytaç Kara ile Okechukwu Godson Azubuike ‘yüzde yüzle’ takıma döndü.

  Süper Lig’e verilen milli takım arasında Aytemiz Alanyaspor maçına hazırlanan sarı kırmızılılarda, uzun süredir sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı olan Aytaç Kara ile Okechukwu Godson Azubuike’nin yeniden takıma dönmesinin mutluluğu yaşanıyor.

  Hafta içerisinde takımla birlikte çalışmalara katılan Aytaç Kara ve Azubuike’nin, Aytemiz Alanyaspor maçı kadrosunda yer alacakları öğrenilirken, ilk 11’de yer alıp almayacaklarına teknik direktör Erol Bulut karar verecek.

“HOCAMIZ GÖREV VERİRSE ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

  Orta saha oyuncusu Aytaç Kara, sakatlık süreci sonrası yüzde yüz ile takıma geri döndüğünü ifade ederek, “Bir sakatlık yaşadım. Zaten bu olan sıkıntımdı, böyle devam ediyordum, en son Fenerbahçe maçında saha büyük bir sıkıntı oldu ve ameliyata karar verdik. Sakatlık sürecini atlattım. Bu zorlu süreçte bana destek olan ve yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum. Takıma yüzde yüz olarak döndüm. İnşallah hocamız Alanyaspor maçında görev verirse, en iyi şekilde görevimi yapmaya çalışacağım” diye konuştu.

  Aytemiz Alanyaspor deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla gideceklerini belirterek, şunları söyledi:

“Sahada iyi mücadele eden her zaman diğer takıma göre üstündür. Sahada iki takımda eşittir. Bizim takımımızda benim olmadığım maçlarda iyi mücadele etti. İnşallah önümüzdeki maçlarda da böyle devam edip, alabildiğimiz bütün puanları alırız. Alanyaspor da gerçekten çok güçlü bir takım. Oynadığı maçlarda da bunu tüm Türkiye gördü. Vagner Love çok büyük bir futbolcu. Onlar için çok önemli. Bizde sahada daha iyi mücadele edip, kazanmak için orada olacağız, inşallah arkadaşlarımla birlikte bunu başarırız.”

“KAZANMAK İSTİYORUZ”

  Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike, sakatlığı sonrası yüzde yüz olarak takıma geri döndüğünü kaydederek, fit ve hazır olduğunu söyledi.

  Azubuike, Süper Lig’de kalıcı olmak istediklerini belirterek, “Tabi bir alt ligden (TFF 1. Lig) Süper Lig’e yükseldiğimiz için mutluyuz. Şimdi bu sene bu ligde tutunmak istiyoruz. Bunun içinde elimizden gelenin en iyisini yapacağız” ifadelerini kullandı.

  Nijeryalı oyuncu ligin 12.haftasında Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmaya ilişkin, “Kazanmak istiyoruz, tek söyleyeceğim bu” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • bekir (6 yıl önce)
    aytaç aramıza hoş geldin
    0
    0
    Yanıtla