SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takımca İyi Toparlandık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:22:04
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, hafta sonu sahasında Bursa temsilcisi İnegölspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.  

Ligde geride kalan 8 haftada istediği sonuçları alarak puan sıralamasında kendisine üçüncü sırada yer bulan Yeni Malatyaspor, lig ikincisi İnegölspor’u sahasında yenerek, play off’u matematiksel olarak garantilemek istiyor.

Sarı kırmızılılar, dün ki ter idmanının ardından Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, Teknik Direktör Özcan Kızıltan yönetiminde İnegölspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Futbolcular antrenman öncesinde ayak tenisi oynadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas çalışmasının ardından yapılan istasyon çalışmasıyla sona erdi.

Antrenmanda, ön libero mevkiinde forma giyen Hasan Emre Balcı, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Balcı, takım olarak iyi bir çıkış yakaladıklarını ifade ederek, “İyi bir seri yakaladık. Özcan hocanın göreve gelmesinin ardından toparlanma oldu. Ama her zaman söylediğimiz gibi play off’tan da bir üst lige çıkılıyor. Hatta daha rahat çıkılıyor. Tabi ki play off’ta da bu işler bazen belli olmuyor. Ama ben birlik ve beraberliğimizi iyi bir seviyede tutarsak, play off’ta zorlanmayacağımızı düşünüyorum” dedi.

Play off’ta konsantrasyonun çok önemli olduğuna dikkat çeken Balcı, “Play off’lar teknik, taktikten çok konsantrasyon gerekli. Bu anlamda baktığımız geride kalan 8 hafta da çok dertli toplu oynuyoruz. Bu play off’lar öncesinde sevindirici. Play off’ta oynamamız gereken gibi oynuyoruz. Rakibimize saldırmaktan çok daha konsantre olarak oynuyoruz. Genel anlamda takımca iyi toparlandık. Play off’larda da inşallah bunu göstereceğiz” diye konuştu.

Balcı, İnegölspor’u yenerek, play off’u matematiksel olarak garantilemek istediklerini de sözlerine ekleyerek, “İnegölspor ile zorlu bir maç oynayacağız. Rakibimiz açısından bu maçın önemi daha fazla. Bence bu işimizi biraz daha kolaylaştıracaktır. Rakibimiz daha stresli olacak, biz daha rahat olacağız. Umarım galip geliriz” ifadesini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız