SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takımda Hava İyi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:45:57
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto 2. Lig Play-Off takımlarından Yeni Malatyaspor, 24 Mayıs Cuma günü İstanbul temsilcisi Tepecikspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. 

Play-Off müsabakasında 24 Mayıs Cuma günü 17.30’da Tepecikspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, Anadolu Selçukluspor Tesisleri’nde, Teknik Direktör Özcan Kızıltan yönetiminde çalışmalarını sürdürdü.

Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Taktik ağırlıklı çift kale maç esnasında sık sık oyunu durduran teknik direktör Özcan Kızıltan futbolculara uyarılarda bulundu.

Öte yandan sarı kırmızılılar Mevlana Türbesi'ni ziyaret etti. Futbolcular, Play-Off müsabakaları öncesinde stres atarak, dua etti.

Takımla birlikte kampta bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, hazırlıkların çok iyi geçtiğini ifade ederek, futbolcuların morallerinin üst düzeyde olduğunu söyledi.

Günaydın, takım olarak her anlamda Play-Off müsabakalarına hazır olduklarını kaydederek, “Ligin bitimine 3 hafta kala Play-Off’a kalmayı garantilemiştik. O günden bu yana aklımızda sadece Play-Off müsabakaları vardı. Bu anlamda özellikle eksiklerimizi gidererek, iyi olan yanlarımızı daha da geliştirdik. Hafta sonu geldiğimiz Konya’da da hazırlıklarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Takımımızda iyi bir hava var. Bu Play-Off müsabakalarına da en iyi şekilde yansıyacaktır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız