SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takımda Moral Yüksek"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:43:19
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Asbaşkanı Aziz Ayboğa, şampiyonluk yolunda önemli bir avantajı ellerinden bulundurduklarını kaydederek, kalan 2 haftada istedikleri sonuçları alarak, PTT 1. Lige yükselmek istediklerini söyledi.

Malatya İnönü Stadı'nda gazetecilere açıklamalarda bulunan Ayboğa, Bayrampaşa maçında aldıkları galibiyetle birlikte şampiyonluğa bir adım daha yaklaştıklarını dile getirdi. 

Ayboğa, Bayrampaşa maçını seyircisiz oynamalarına rağmen futbolcuların çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, Pendikspor'un puan kaybettiği haftada çok önemli bir galibiyet aldıklarını kaydetti.

"Her maça final gözüyle bakıyoruz"

Ligde her maça final gözüyle baktıklarını ve şampiyonluğa 2 final maçlarının kaldığına dikkat çeken Ayboğa, "Bayrampaşa maçında aldığımız galibiyetle avantajı elimizde bulunduruyoruz. Önümüzde Menemen Belediyespor ve Keçörengücü karşılaşmaları var. Kalan 2 final maçımızdan da istediğimiz sonuçları alarak, sezonu şampiyon tamamlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Ayboğa, sezona şampiyonluk hedefiyle başladıklarını ve takımı PTT 1. Lige çıkarmak için gece-gündüz çalıştıklarını kaydederek, şunları söyledi: "Bayrampaşa maçında iyi mücadele ederek, hak ettiğimiz 3 puanı 3 golle aldık. Şimdi önümüzde Menemen Belediyespor karşılaşması var. Rakibimiz Play-Off'a kalabilmek için mücadele ediyor. Bizde, rakibimiz karşısında galip gelerek şampiyonluk turunu atmanın planlarını yapıyoruz. Zorlu bir karşılaşma olacak ama inşallah iyi mücadeleyle birlikte istediğimiz 3 puanı alıp, mutlu sona ulaşacağız."

"Takımda moraller oldukça yüksek"

Aziz Ayboğa, İstanbul ekibi Pendikspor ile aralarında 3 puanlık bir farkın bulunduğunu hatırlatarak, ellerindeki avantajı en iyi şekilde kullanmak istediklerini belirtti.

Takımda morallerin üst seviyede olduğunu ve camianın şampiyonluk için kenetlendiğini dile getiren  Ayboğa, "Teknik direktör Feyyaz Uçar ve futbolcularımızdan aldığımız pozitif enerji bizleri mutlu ediyor. Takımda moraller oldukça yüksek ve herkes şampiyonluk için gün sayıyor. Kalan 2 karşılaşmada da takımımızın istenen sonuçları alacağına inancımız tam. Sezon başında koymuş olduğumuz şampiyonluk hedefine artık çok yakınız. Camia olarak şampiyonluk için gün sayıyoruz. Malatya şehrine özlenen ve çok beklenen şampiyonluğu hediye etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız