SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takımdan Çok Ümitliyim"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:01:48
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, eksik oyuncuların çokluğu nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşadıklarını ifade ederek, takımdan gelecek adına çok ümitli olduğunu söyledi. 

Tecrübeli teknik adam, bay haftasının kendileri için ilaç gibi geldiğini belirterek, "Takımın bay haftasına girmesi çok güzel oldu. İlaç gibi bir ara oldu. İrfan, Samed ve Sadık’ın ciddi sakatlıkları vardı. Son maçlarda faydalanmadık. Onlarsız bayağı bir sıkıntı yaşıyoruz. İyileşme süresi açısından bize çok faydalı olacak bir ara oldu. Sağlık heyetimiz Hacettepespor maçına yetiştirecek. Dinlenmelerine dikkat edeceğiz. Hacettepespor maçına kadar futbolcuları tesiste bir arada tutmayı düşünüyoruz. Vedat’ında cezası bitmiş olacak. Enes’in dışında bir cezalı oyuncumuz olmayacak. İrfan ile Sadık’ta iyileşirse son haftalarda ilk defa az eksikle bir maça çıkacağız. Bu ara bize her açıdan iyi gelecek diye düşünüyorum" şeklinde konuştu. 

"ÇOK CİDDİ SIKINTILAR YAŞADIK"

Eksik futbolcuların çokluğu nedeniyle çok ciddi sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren Uçar, şunları söyledi:  

"Samed Kartal ofanstan aldığı toplarda bizim için çok önemli bir oyuncumuz. Adam eksiltmesi, bizi rakip kaleye götürmesi çok önemli. Orta sahamızda İrfan’ın olması boşa çıkıp top alması bizim için çok önemli. Defansta Sadık’ın ikinci müdahaleleri, çabukluğu ve sürat çok önemli. Bazı oyuncular devre arası geldiler ve çok çabuk şekilde katkı sağladılar. Onun dışında Vedat’ın performansından çok memnunum. Son maçta Vedat’ta olsaydı belki daha farklı olabilirdi. Bu oyuncuların yokluğunda çok ciddi sıkıntılar yaşadık. Sadık’ın Ankara’da son iğne tedavisi vardı. Oda bu akşam takıma katılacak. İrfan’ın düz koşuları devam edecek. Sadık’ta bugün düz koşulara başlayacak. Çarşamba günü idmana sokmaya çalışacağız. Hafta sonuna kadar yetiştirmeye çalışacağız. Çarşamba günü takımla birlikte idmana sokamazsak, bir sonraki maça kalabilir."

"TAKIMIMDAN ÇOK ÜMİTLİYİZ"

Feyyaz Uçar, takımdan çok ümitli olduğunu belirterek, "65, 66 veya 68 puan diyordum. Ligde üst sıraların puan kayıpları Şampiyonluk ipini düşürdü. Bundan sonrada böyle gidecek gibi görünüyor. Grubumuzda diğer takımların son haftalarda büyük bir çıkış yapacağını düşünmüyorum. Geride kalan 5 içeri 4 dışarı maçında rakiplerimizle iç sahada oynama avantajını kullanırsak, bizim şansımız var. İçerde sahamız ile ilgili bir problemimiz var. İç saha avantajımızı kullanamıyoruz. Seyircimizin cezasının bitmesi bizim için bir avantaj olacak. İçeride ki maçlarda seyircimiz ile oynayacağız. Buda takımın moral ve motivasyonunu yükseltecektir. Onun dışında fikstür olarak avantajlarımızda var, rakiplerimizin maç eksiği de var. Eksik maç demek o maçları kazanacakları anlamına gelmiyor. Bu maçlarda ortalama 4 puan bile beni rahatsız etmez. Hesap kitap yaptığımızda her zaman o 2 maç önümüze çıkıyor. Elimizde olsa o 6 puanı kendilerine verip, hodri meydan diyeceğim. Takımımdan çok ümitliyim. Benim en büyük sıkıntım yaşadığım ciddi eksiklikler. Hiçbir maça aynı takım ile üst üste 2 maça çıkamadım. Ya sakatlandılar ya da kart cezalısı oldular. İnşallah bu haftadan sonra sakatlarımda iyileşirse, bu haftadan sonra onu başaracağız" diye konuştu. 

"GÜZEL BİR GECE OLACAK"

Yeni Malatyaspor yönetimi tarafından İstanbul'da takım yararına düzenlenecek olan geceyle ilgili de değerlendirmede bulunan Uçar, "Malatya’da böyle geceler oluyor. Elimden geldiği kadar, sakat futbolcularımın dışında fazla futbolcular ile katılmayı düşünüyoruz. Çocukların takımın arkasında olduklarını görmelerini istiyorum. Orada güzel bir kaynaşma olacağını düşünüyorum. Her açıdan bu çok önemli. Bu gece herkese iyi gelecek diye düşünüyorum. Geceye katılacağız. Sonra dönüp işimize bakacağız. 3 gün izin verdim. Hafta sonu izin vermeyeceğim. Yönetimimiz ile birlikte bize desteğini esirgemeyenler kişilerle güzel bir gece olacak" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız