SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Takımdan Umutluyum'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Mardinspor maçı sonrası bir günlük iznin ardından Teknik Direktör Ufuk Sarı, takımdaki futbolcuların durumlarını görmek adına kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptırdı.

Sarı, daha sonra futbolcuların durumlarıyla ilgili Analiz hocası Fatih Çiçek ile bir değerlendirmede bulundu. Sarı-siyahlı takımın 13 Eylül Pazartesi günü saat 20.30'da Turgutluspor ile kendi sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacağı kaydedildi.

Öte yandan Teknik Direktör Ufuk Sarı, takım hakkında değerlendirmelerde bulundu. Sarı, her maçlarının final niteliği taşıdığını ifade ederek, "Takımımdan umutluyum. Mardinspor karşılaşmasının açıkçası bu kadar zorlu geçeceğini tahmin etmiyordum. İlk yarı istediğimiz oyunu otaya koyamadık. Ancak ilk yarının son dakikasında bulduğumuz gol takımı diriltti. İkinci yarının ilk 15 dakikasında ise oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. İkinci golü bulmamız gerekiyordu ama olmadı. Daha sonra ise oyun dengelenir gibi oldu. Yaptığımız değişikliklerle skoru koruduk. Bank Asya 1. Lig hedefimiz var. Bu doğrultuda da elimize geçen fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz" dedi.

Sahalarında Turgutluspor ile önemli bir maç oynayacaklarını kaydeden Sarı, "Futbolcularıma Turgutluspor maçını kazandığımız takdirde şampiyon olacağımızı söyledim. Çünkü her maç bizim için final niteliği taşıyor. Önümüzde 32 tane final maçı var. Mazeret üretmeden hedefimize doğru ilerleyeceğiz. Mazeret üretmek bizi hedefimizden uzaklaştırır. Biz mazeret üretmeden hedefimiz için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız