SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takımı 3. Lige Kazandırmaya Çalışıyoruz"

0
Güncellendi - 2018-09-05 05:55:55
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulüp Başkanı Mustafa Güner ve Kulüp İkinci Başkanı İdris Payza, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve genç futbolcularla birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Başkan Gürkan, genç futbolculara bazı nasihatlerde bulunarak, “Amatör ve takım ruhu ile mücadele edin” dedi

Malatyaspor Kulüp Başkanı Mustafa Güner ve Kulüp İkinci Başkanı İdris Payza, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve genç futbolcularla birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözünü hatırlatarak, gençlere önemli nasihatlerde bulundu.

Başkan Gürkan, “Sizler bu konuda şanslı çocuklarsınız, şanslı gençlersiniz ve şanslı bir ailenin çocukları ve iyi bir spor kulübüne üye olmuşsunuz.  Ve o spor kulübü amaçları doğrultusunda gayret gösteriyorsunuz. Bizlerde tabi özellikle hem yönetici arkadaşlarımızı desteklemek anlamında, hem de Türk sporunu desteklemek anlamında, hem de çocuklarımızın sağlıklı, huzurlu yetişmesi anlamında destek olmaya gayret gösteriyoruz. Çünkü sağlam kafa, sağlam vücutta olur, sağlam kafa sağlam vücutta olması içinde yani beslenmenin yanında, iyi bir spor eğitiminde de gelişmesi lazım. Sizlerde bu anlamda bu sporu amatör ruhla yapın. Profesyonel mantıktan uzaklaşın. Profesyonel mantığa gittiğiniz zaman her şeyi paraya geçersiniz, daha kanadınız olmadan uçmaya kalkarsınız ve kanadınız sizi uçmaya götürmez. Onun için gençler arasındaki sokaklarda, kahvehanelerde ve kafetaryalardaki konuşmalar sizi etkilemesin. Birde insanlarımız fazla abartılılar. Ben şuraya şu kadar fiyattan transfer oldum. Amatörde aylık şu kadar alıyorum diye akla, mantığa izanla bağdaşmayan ki belki de kısmen bir şeyler almış olabilirler. Ama bu iş amatör ruhla yapıldığı zaman başarı gelir. Zaten daha sonra profesyonel olursunuz. Ama amatör ruhla başarılı olmayan, amatörken ben profesyonelim mantığına gittiğiniz zaman, parayla tanıştığınız zaman, geleceğinizi ve istikbalinizi kaybedersiniz. Battalgazi Belediyespor kulübüne da aynısını söylüyorum. Özellikle iyi bir sporcu olmanız noktasında gayret edin. Centilmenlik noktasında, spor ve ahlak noktasında, toplum ahlak noktasında ve birlikte çalışıp takım ruhunu sahaya sergileme noktasında gayret gösterin. Sadece bir sporcunun fiziki kondisyonundan çok aynı zamanda bir takım ruhuyla hareket etme olgusu önemlidir. Takım ruhu ile hareket edenler başarılı olurlar. Takım ruhu ile hareket etmeyenler ne kadar başarılı olursan ol, arkadaşları ile uyumu olmayan takım ruhu ile hareket etmeyen  adam bu sefer çekememezlik ve istememezlik başlayacak,  başarınız bir anda geriye gidecek. Onun için biz hocalarımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Tebrik ediyorum ve güzel bir iş yapmışsınız. Gençlerimizi de kutluyorum” dedi.

Malatyaspor Kulüp Başkanı Mustafa Güner ise, “Bizi kabul ettiğiniz için, dostane bir şekilde karşıladığınız için teşekkür ediyorum. Biz memleketimizi seven insanları seven insanlarla var olan, sevgi ile yetişen insanlarız. Bu yolda bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Malatyaspor Kulüp İkinci Başkanı İdris Payza da, “Malatyaspor’un bir değer olduğunu ve bir marka olduğunu, yere düşmesine rağmen biz ne yapabiliriz, geri kalan gençlerle devam edip, bu takımı da 3.lige kazandırmaya çalışıyoruz. Bizler birinci derecede tüm kapıları çaldık ama, kapısını ve gönlünü tamamen açan Selahattin başkanıma çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • TURGUT (5 yıl önce)
    Neymiş bu Malatyaspor aşkı böyle? Küçük olsun benim olsun mantığı. Bıktık usandık artık şu EYMS takım adı ve uzantılarından. Kaç yıl oldu? Hani bu takımın adındaki yeni kaldırılıp efsane Malatyasporumuza ve armamıza dönecektik? Başkaları için kolay olan şey bizim için ne kadar da zor oluyor? Adil Gevrek yönetiminin de geldiğinden beri bu işe gönüllü olmadığı ortaya çıktı. Artık Malatyaspor olmamız ve bu negatifliği ortadan kaldırmamız lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan (5 yıl önce)
    şu Yms bile gerçek malatyaspor kadar zevk vermiyor bana. Hikmet tanrıverdiden sonra takımın fişini çektirler, yediler de yediler borca bıraktılar. transfer tahtası kapandı. fifaya bazı futbolcular alacakları için başvurdu.. Sonuç : Sonra anlaşıldıki ..hiç te malatyaspor un abartılacak kadar borcu yokmuş. Ne yapıp edip malatyaspor'u önce bala sonra sonra 3.lige çıkarılması gerekiyor. Biz üniversiteyle pütürgeyle onla bunla filan uğraşamayız. Yeşilyurtspor'u da 3.lige çıkaracağız diye 7 yıldır şehri oyalayıp duruyorlar. !!
    0
    0
    Yanıtla
  • Takımın fişini hikmet tanriverdi çekti..2. Lige düşündükten sonra kaçıp gitti..bi fark yok zaten aynı şehrin takımı..renkler aynı isim aynı
    0
    0
    Yanıtla
  • Sonuna kadar katılıyorum. Kaç tane Malatya var neden bu ayrımcılık. Birçok şehir süper ligde yer almak için neler yapiyor. Olanın kıymetini bilip sahip çıkalım.
    0
    0
    Yanıtla