SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takımı Çok Erken Hazırlamak İstemiyoruz"

0
Güncellendi - 2019-07-14 12:21:32
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, ikinci etap kamp çalışmaları için Düzce'deki Topuk Yaylası'nda toplandı. Sarı kırmızılılar, ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında oyun sistemi üzerinde duracak.

25 Haziran'da Malatya'da toplanarak sezon açılışının startını veren Evkur Yeni Malatyaspor, birinci etap kamp çalışmalarını 1-11 Temmuz tarihleri arasında Bolu Abant'ta gerçekleştirdi. Birinci etap kamp çalışmaları kapsamında güç ve kondisyon depolayan sarı kırmızılılar, burada iki hazırlık karşılaşması oynadı.

İkinci etap kamp çalışmaları kapsamında Düzce'deki Topuk Yaylası'nda toplanan Evkur Yeni Malatyaspor, burada 8 günlük bir çalışma gerçekleştirecek.

Takımın teknik patronu Sergen Yalçın, yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili, "Çalışmalar iyi gidiyor. Biz daha başındayız. Erken başladık. Avantaj ya da dezavantaj olması biraz kadroya bağlı. Genelde bundan önceki süreçlerde de takımlar böyle geniş kadro olmadığı ve sürekli aynı kadroyla oynamak zorunda kalırsan büyük problem olur. Çünkü önümüzde görünen üç kulvar var. Haziran’da çalışmalara başladık Aralık’a kadar arada ciddi bir mesafe var. 25 Temmuz’da UEFA ön eleme maçıyla başlayacağız. 3.Tur’u oynarsak, Ağustos sonuna kadar 9 maç oynayacağız. Turu geçebilirsek öyle bir süreç var, tabi 9 maç zor. Sezon başı hazırlık sürecinin başındayız. Zaten çok hazır girmeyi de düşünmüyoruz. Takımı çok erken hazırlamak istemiyoruz. İlk oynayacağımız maça yüzde 50-60 hazır olsak bizim için daha iyi çünkü ondan sonraki süreçte hazırlık aşaması devam edeceği için bu bize biraz daha zaman kazandıracak diye düşünüyorum. Oyuncularla antrenmanlarda oyunsal olarak çalışmak lazım. Yavaş yavaş oyunsal anlamda da çalışmaya başlayacağız. Oyun sistemi üzerinde çalışacağız" açıklamasını yapmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    mevcut kadro çok iyi diyenlerin zeka seviyesini hakikaten merak ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    Şuraya bak.Biri kümeye düşürdü,bir başkası hızını alamadı amatör kümeye düşürdü.Bu şehir kadar türkiyeyi bırak,dünyada hasut bir şehir göremezsiniz.Hazırlık maçında bile bir galibiyet alınınca şampiyonluk şarkıları söyleyen bu muhterem taraftarlar.Mağlubiyette takımı bir değil aynı anda iki lig aşağı düşürüyor.Gerçektenden normal bir durum değil.Daha da ilginç olanı 2 yıldır aynı şeyler tekrar ediliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yorumun altına imza atarım çok haklisin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Bu yıl da o yılın kopyası olur gerçek Malatyaspor 'ün 40. Yol diyip süperlig den amatöre düşüş süreci gibi tek fark borç yok yoksa hayal aleminde ucan bir kibrit ucu kadar yol katedemeyen elindeki iyi malzemeyi de kaçıran bi yönetim.varr
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih genç (4 yıl önce)
    Bu kadro ile nasıl kamp yapıyorsun büyük sabır ne ise yarar bi forvet ne ise yarar bi on numara Allah yardımcın olsun 7 den fazla transfer gerekli Su an çok eksikle çalışıyor hoca Transfer de sanırım bu yönetim Malatyalilarin aklıyla dalga geciyorr
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (4 yıl önce)
    Altarnatifl li kadronuz olursa yüzde 90 lar da Hazır olmanız çok önemli.Yoksa bir dönem Feyaz Uçar’ın yaptığı hata ya düşer takım ilk maçlarda çok zorlanır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyfo (4 yıl önce)
    Yakındır Sergen Yalçın'ın istifa etmesi. Maç var 11 gün sonra . Hala transfer yapacaklar. Bir de 5 6 tane en az direk ilk 11 futbolcusu lazım. Millet de diyor ki felâket tellalı gibisiniz. Vay efendim iyi gün taraftarı falan. Biz istemiyor muyuz şimdi kulübün başarılı olmasını? Bu şekilde nasıl başarı elde edeceksin? Plan yok, program yok, sistem yok, strateji yok. Kabala, rast gele, günü kurtarmalık işler hep. Bir de mantığı olan, aklı çalışan, zeki insanlar gelse şu yönetimlere.
    0
    0
    Yanıtla
  • Felaket tellalığı yapıyorsunuz çağıra çağıra getireceksiniz.Mevcut kadroda çok iyi tabii sezon uzun sakatlık var cezalı durum var mutlaka 3 -4ttakviye gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla