SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Takımı Tanıyorum..'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatya Spor'da teknik direktör Cafer Aydın göreve başlarken, takımla ilk çalışmasına çıktı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanı Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ile yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Antrenmanda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Yeni Malatya Spor Teknik Direktörü Cafer Aydın, play off'u hedeflediklrini ve kendilerini play off'a götürecek olan puanları almak zorunda olduklarını söyledi.

"TAKIMI İYİ TANIYORUM"
Aydın, takımı iyi tanıdığını ifade ederek, "Vedat hocanın görevi bırakmasının ardından benim takımın içinde olmam, takımı tanımam buraya gelmemde önemli bir faktör oldu. Başkan ile yaptığım görüşmede seve seve gelirim dedim. Başkanın yeri bende ayrıdır. Takımın neler yapabileceğini biliyorum ve takımı tanıyorum. Böylece göreve geldim" dedi.

"ELİMİZDE İYİ BİR KUMAŞ VAR"
İyi bir kadroya sahip olduklarını belirten Aydın, "Oyuncular büyük maçları daha farklı oynuyor. Kendi liginde oynadığı o maçların yarısını oynamış olsa çok farklı sonuçlar elde edilir. İşler iyi gitmiş olsaydı ben burada olmazdım. Ama bundan sonra neler yapabiliriz, oyuncuları daha iyi nasıl motive edebiliriz, maça daha iyi nasıl hazırlayabiliriz, yani hedefe nasıl koşturabiliriz bunları yapmaya çalışacağız. İşimiz zor. Bunun için çok çalışacağız ama elimizdeki kumaş çok iyi" diye konuştu.

"RAKİPLERİMİZDEN PUAN ALMALIYIZ"
Play off'a gidebilmek için rakiplerle oynayacakları maçları kazanmak zorunda olduklarını kaydeden Aydın, "Şuanda bizim en yakın rakibimizle beşinci sırayı düşünürsek, 9 puan fark var. Bu rakiple yani Beypazarı Şekerspor ile oynayacağımız bir maç var. Biz o maçı yenmek zorundayız. Yenemiyorsak, zaten çıkmayalım. Aradaki puan farkı kapatılamayacak bir fark değil. Burada önemli olan bizim maçlarımızı kazanmamız. Play off'u hedefliyorsak, bizi play off'a götürecek puanları almak zorundayız. Özellikle kendi saha ve seyircimiz önünde puan kaybına tahammülümüz yok. Her şeyden önce iyi top oynamak zorundayız. Sahada takım olarak oyun anlamında bir şeyler ortaya koyduğunuz zaman, tribüne gelen seyirci de senin oyunundan memnun olduğu zaman bu otomatik olarak skora da yansıyor. Mağlup olabilirsiniz, puan kaybı da olabilir ama gelen seyirci sizin futbol adına ne gerektiğini yaptığınızı görürse, size inananlar arkanızda durur" şeklinde konuştu.

"BUGSAŞSPOR MAÇI ÇIKIŞ MAÇIMIZ OLACAK"
Aydın, Bugsaşspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığını ifade ederek, "Bugsaşspor maçını çıkış maçı olarak görüyoruz. Burada şehrin ve taraftarların bize çok büyük destek olması gerekiyor. Bu maçlar stresli ve sıkıntılı olur. 12. adam bu noktada büyük önem taşıyor. Yeni Malatya Spor'u bir yerlere taşımak istiyorsak, herkesin birliktelik içinde olması gerekiyor. Son 10 hafta ve içerde 5 maç oynayacağız. Buradaki maçlarımızı kazanıp, dışardan da puan getirirsek, ilk 5'in içine girebiliriz. Bu 5 maçta da sonuna kadar taraftarı yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Öte yandan Cafer Aydın'ın yardımcılıklarını Mehmet Göktepe, Cihangir Serkan Meriç, kaleci antrenörü Nahit Özseçen yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız