SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takımımın Gelişiminden Memnunum"

0
Güncellendi - 2017-11-07 16:39:34
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig temsilcisi Evkur Yeni Malatyaspor’da geçen hafta kaybedilen M.Başakşehir maçının üzüntüsü sürerken, Teknik Direktör Erol Bulut takımına sahip çıkarak, “Eksiklerimiz var ama takımımın gelişiminden memnunum. İlerleyen günlerde daha da iyi olacağız” dedi.

E. Yeni Malatyaspor'un başına geçtikten sonra takıma kritik puanlar kazandıran genç teknik adam, geçen hafta oynadıkları M.Başakşehir karşısında iyi bir görüntü sergilediklerini ifade etti. Takım olarak iyi yolda olduklarını belirten Bulut, “Başakşehir maçında gerektiği gibi oynadığımızı söyleyebilirim. Ancak özellikle skora katkı yapması gereken oyuncuların son vuruşlarının golle sonuçlanmaması maçın sonucunun aleyhimize olmasına neden oldu. Başakşehir takımı bu ligin kaliteli ekiplerinden. Özellikle ikinci yarıda ürettiğimiz pozisyonlar onlar adına alışık olmadıkları bir tabloydu. Bu anlamda takımımın üretkenliği beni memnun etti. Eksilerimiz var ama takımımın gelişiminden memnunum” dedi.

“Azubuike’nin arada takıma tekrar dönmesini bekliyoruz”

Bulut, milli arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini de ifade ederek şunları söyledi:

“Perşembe günü Malatya’da çalışmalarımıza başlayacağız. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Tabi özellikle sakat oyuncularımızın aramıza dönmesi bakımından da bu ara iyi oldu diye düşünüyorum. Biliyorsunuz Azubuike, Rahman, Eren ve Aytaç uzun süredir aramızda yok. Belki diğer oyuncuların iyileşmesi biraz daha sürer ama Azubuike’nin arada takıma tekrar dönmesini bekliyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Cengiz Karaca (6 yıl önce)
    Sayın hocam, deplasmanda ve içerde bize karşı baskılı oynayan takımlara geride bıraktıkları boş alanları en iyi şekilde kullanmamız gerekir.Bunun için İsira Dis’yı çok etkin kullanmalıyız performansı nı çok iyi seviyeye taşımalıyız.
    0
    0
    Yanıtla