SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takımımız İlk 4'e Girdi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:29:16
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı bayan tekvandocular, Tekvando Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Final müsabakalarında ilk 4'e girdi.

Van'da yapılan grup müsabakalarının birinci tamamlayan ve Malatya grubunda ikinci olan bayan tekvandocular, Sivas'ta yapılan Tekvando Anadolu Yıldızlar Ligi Final müsabakalarında mücadele etme hakkını kazanmıştı. 10 bayan tekvandocunun yer aldığı müsabakalarda, Malatya ekibi ilk 4 takım ararına girme başarısını elde etti.

Tekvando Malatya İl Temsilcisi Nurettin Uçar, bayan tekvandocuların Sivas'ta düzenlenen final müsabakalarında başarılı bir performans ortaya koyarak, ilk 4'e kaldıklarını ifade etti.

Bayan tekvandocuları elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayan Uçar, "Malatya tekvandosunu her geçen gün gelişimini sürdürüyor. Bu anlamda elde ettiğimiz başarılara bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sivas'ta düzenlenen Tekvando Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Final müsabakalarında bayan tekvando takımımız ilk 4'e girdi" dedi.

Uçar,bayan tekvandocuların Van Grubunu birinci Malatya Grubunu ise ikinci sırada tamamladıklarını da sözlerine ekledi.

Nurettin Uçar, 10-12 Nisan tarihleri arasında Kayseri'de ortaokul yıldızlar tekvando grup elemelerinin, 24-26 Nisan tarihlerinde Adıyaman'da liseler arası tekvando Türkiye finallerinin yapılacağını da anımsattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız