SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takımımız İyi Yolda"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:21:21
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un, cezalı olduğu için Alanyaspor maçını da stadda izleyemeyen kulüp başkanı Adil Gevrek, takımın her geçen hafta daha iyi futbol oynadığını söyledi. 

Teknik heyet ve futbolcuları aldıkları galibiyetten dolayı tebrik eden Gevrek, galibiyeti taraftarlara armağan etti. 

Gevrek, ligdeki ilk galibiyetlerini aldıklarını anımsatarak, "İnşallah bundan sonra devamı gelir" dedi.

Takımın yavaş yavaş oturduğunu ve her geçen gün daha iyi olacaklarını dile getiren Gevrek, biraz zamana ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

Takımın her geçen gün daha iyi futbol oynamaya çalıştığını ifade eden Gevrek, şunları söyledi: "Takımımız iyi yolda. İnşallah bundan sonrada galibiyetlere devam eder ve bir seri yakalarız. Bir haftalık ara var, bu arada futbolcularımız birbirlerine daha iyi uyum sağlayacaktır. İnşallah takımımız hak ettiği yere gelecek."

Gevrek, PTT 1. Ligi'nde yeni olduklarını anımsatarak, mutlaka hedeflerinin olacağını ancak zorlu bir ligde mücadele ettiklerini belirtti.

Herkesin sabırlı olmasını istediklerini ifade eden Gevrek, Yeni Malatyaspor'u hak ettiği yere getirmek için çalıştıklarını dile getirdi. 

Gevrek, "Sadece sportif olarak değil, altyapı ve ekonomimizi de dengede götürmemiz lazım. Bunlarla beraber mutlaka hedeflerimiz olacak. Ama inşallah bundan sonrada her geçen gün takımımızın futbolu ortaya çıkıyor. Malatya'yı, taraftarlarımızı hak ettiği yere taşırız. Taraftarlarımızla ilk defa buluştuğumuz için Passolig'e alışma konusunda da biraz sıkıntı var ancak bundan sonraki haftalarda taraftarlarımızın stadı doldurmalarını istiyoruz. Taraftar ve camiayla bir birlik ve beraberlik olursa, ben takımın daha da iyi olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Transfer konusunda teknik heyetle bir araya geleceklerini kaydeden Gevrek, transferle ilgili bir istişare yapacaklarını dile getirdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız