SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takımımıza Küsecek Halimiz Yok.."

0
Güncellendi - 2016-02-18 03:13:35
A- A+ PAYLAŞ

  • Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Alima Yeni Malatyaspor’un arzu ettikleri noktada olmamasına rağmen genel manada iyi durumda olduğunu söyledi.

Türkiyem TV'de Bülent Yalvaç'ın sunduğu programa katılan Çakır, Alima Yeni Malatyaspor'la ilgili değerlendirmeler yaptı. Alima Yeni Malatyaspor’un oynadığı son maçta attığı ve hala gündemdeki yerini koruyan ilginç golün tarihe geçtiğini belirten Çakır, “O golle tarihe geçtik. Keşke kamera topun tam düşüş anını da çekebilseydi. Gerçekten ilginç oldu. İlginçleri yaşıyoruz. Fenerbahçe’yi burada yenmemiz gibi” dedi.

Alima Yeni Malatyaspor’un arzu ettiklerini noktada olmamasına rağmen genel manada iyi durumda olduğunu kaydeden Çakır, “Arzu ettiğimiz noktada değil. Ama genel manada iyi durumda. Memnunuz. Arkadaşlarımız borçsuz götürebiliyor. Takımların genel finansman yapılarına baktığımızda, en iyi durumda olan Yeni Malatyaspor’dur” dedi.

“HEDEFİMİZ SÜPER LİG’E ÇIKMAK OLSUN”

Alima Yeni Malatyaspor’a belediye olarak çok müdahil olmak istemediklerini vurgulayan Çakır, “Çünkü orada bir başkan ve yönetim var. Bunlar kendi içinde de bir otokontrol sistemi oluşturmuş durumda. Genel manada iyi durumda takım. Sonuçlardan yana biraz şanssız. Yoksa takım iyi. Böyle goller atarsak birkaç maçı daha kazanırız. Tabi işin şakası puan tablosunda iyi durumda olmamamızın nedeni şanssızlığımızdan kaynaklanıyor. Belki bir tane şanstan gol oldu ama kendi sahamızda şansızlıktan kaybettiğimiz maçlar da oldu. Genel manada takım iyi. Sadece galibiyetle değerlendirmemekle lazım diye düşünüyorum. Takımın yönetilmesi önemlidir. Kentin takıma sahip çıkması önemlidir. Yani sadece şampiyon olunca takıma sahip çıkılması doğru değil. Bu şekilde şehir takımı olamayız. Biz takımımızı tutuyorsak en kötü durumda da tutacağız, galibiyette de, mağlubiyette de tutacağız. Ama eksiğini eleştireceğiz. Hatası varsa söyleyeceğiz. Onun daha iyi durumda olması için söyleyeceğiz. Birilerini yıpratmak, hırpalamak için değil. Burada mesafe alırsak, birçok şeyi de başarmış oluruz. Birde bizim çok değerli iş adamlarımız var. Bunların takımı sahiplenmesi lazım. Takıma el atması lazım. Yapacakları tek şey buradaki arkadaşlarımıza maddi destek. Başka işleri bırakalım destek olalım. Götürebildikleri kadar inşallah götürsünler. Hedefimiz Süper Lig’e çıkmak olsun. Aksi durumda dünyanın sonu değil. Takımımıza küsecek halimiz de yok” diye konuştu.

“YÖNETİM ÜZERİNDEN HESAP YAPILMAMASI LAZIM”

Takım yönetmenin kolay olmadığını, çok dikkat edilmesi gerektiğini de kaydeden Çakır, “Çok dikkat edilmesi lazım. Takım yönetmek kolay değil. Çok çalışmanız, çok zaman ayırmanız lazım. Çok kaynak bulmanız da bir çözüm değil esasında. Yani belki de onlarca denge ve şansın bir araya gelmesi lazım ki siz ilerleyesiniz. Belki de bunun için futbol çok seyirci çekiyor. Ama neticede bunu Malatya’nın sahiplenmesi gerekiyor. Herkesin takıma sahip çıkması lazım. Gerçekten takım üzerinden hiçbir hesabın olmaması lazım. Yönetim üzerinden hesap yapılmaması lazım” şeklinde konuştu.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kerim Dayı (8 yıl önce)
    Sayın Çakır zenginlerin Malatyaspor'a sahip çıkmasndan bahsediyor. Zenginlerle siz temas kuracaksnz sayın başkan. Yani bir, LC Waikiki'den vahap küçük ile Çalık gurubundan Ahmet Çalık'la sizler temas kuracaksınız. Bunlar Y.MALATYASPOR'a sponsor olabilirler. Mesela,LC Waikiki Y.Malatyaspor olabilir. Yani bunları sizler sağlayacaksınız. İnanınki bir Vahap Küçük bu işe sıcak bakar. Ama birileri bu işe ön ayak olacak.yani oturmakla veya sadece konuşmakla olmaz.hadi harekete geçin.
    0
    0
    Yanıtla