SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takımımıza Sonsuz Güveniyoruz"

0
Güncellendi - 2018-07-11 03:30:32
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor Asbaşkanı ve basın sözcüsü Erdal Gündüz, "Futbolda fikstür önemli gibi görünebilir. Benim için önemli olan ise takımına güvenip çıkıp mücadele etmek. Biz takımımıza sonsuz güveniyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Ligin fikstür çekiminin 9 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirildiğini anımsatan Gündüz, "Ligin ilk haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacağız. Ligin ikinci haftasında sahamızda Fenerbahçe'yle oynayacağımız karşılaşmayla taraftarlarımızla buluşacağız. Amacımız sezona iyi bir başlangıç yapmak" dedi.

Gündüz, geçen sezon Süper Lig'de iyi bir mücadele ortaya koyduklarını, bu sezonda aynı performansı ortaya koymak istediklerini kaydederek, "Fikstür zor gibi görünse de tüm takımlarla sonuçta karşılaşacağız. Futbolda fikstür önemli gibi görünebilir. Benim için önemli olan ise takımına güvenip çıkıp mücadele etmek. Bizim her maçta amacımız puan veya puanlar almak. Biz takımımıza sonsuz güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Gündüz, "Takımımız Bolu Termal'deki kamp çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarımız oldukça verimli geçiyor. Takımımız, Bolu kampından sonra 14 Temmuz'da Düzce Topuk Yaylası'nda ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. Kulüp başkanımız Adil Gevrek de Bolu'da takımımızın kamp çalışmasını ziyaret ederek, teknik direktörümüz Erol Bulut ile bir araya geldi. Transfer hakkında bir görüşmede oldu. Bugüne kadar orta saha oyuncuları Ahmet Ildiz, Sırp Danijel Aleksic ile forvet Ömer Şişmanoğlu'nu renklerimize bağladık. Yeni transferlerimizin takıma uyumu oldukça iyi. Ben Ömer'in burada tekrar bir patlama yapacağına inanıyorum. Ahmet'te genç ve gelecek vaat eden bir oyuncumuz. Aleksic ise kendini kanıtlamış zaten. Biz oyuncu alırken sistemimize göre tercih yapıyoruz. İnşallah sezona iyi bir şekilde başlayıp, istediğimiz şekilde tamamlayacağız" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • NURİ (5 yıl önce)
    sayın yönetici atı alan üsküdarı geçti bir çiçekle bahar gelmiyor tranferde yine geç kalındı bu sene geçen seneye nazaran daha zor geçecek
    0
    0
    Yanıtla