SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takımımızda Güç ve Kapasite Var"

0
Güncellendi - 2016-03-13 01:18:56
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un defans oyuncusu Erkan Polattaş, sırtlarındaki yükün farkında olduklarını ifade ederek, 44 Malatyaspor'u ligde tutacaklarını ifade etti.

Yeşiltepe 3 nolu sahada gazetecilere açıklamada bulunan Polattaş, "Takım olarak sırtımızdaki yükün farkındayız. Bunun üstesinden de geleceğiz. Ligde kalmak için uğraşıyoruz. 44 Malatyaspor sezona şampiyonluk parolasıyla başlamıştı. Bende devre arası takıma katıldım. İnşallah kalan haftalarda en iyi puanları toplayıp, ligde kalacağız" dedi.

"TAKIMIMIZDA GEREKLİ GÜÇ VE KAPASİTE VAR"

Tecrübeli futbolcu, 15 Mart'ta sahalarında Adıyaman 1954 Spor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, şunları söyledi: "Sıkıntılı bir maç olacağını düşünmüyorum. Biz, güçlü bir ekibiz. Sadece biraz bunun farkına varmamız lazım. Takım olarak sorumluluğumuzu biliyoruz. Gerekli güç ve kapasite de takımımızda var. Futbolcular olarak elimizden geleni yapıp, 44 Malatyaspor'u kümede tutacağız."

"BİZİM PUANA DAHA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR"

Erkan, kendisinin Adıyamanlı olduğunu ve eski takım arkadaşlarına karşı oynayacağını ifade ederek, "Adıyaman GAP Spor'dan sonra Adıyaman 1954 Spor kuruldu. Adıyamanspor'da da forma giydim. İnşallah gereken çabayı gösterip, bir üst lige çıkarlar. Bir Adıyamanlı olarak bir üst lige çıkmalarını isterim ama bu maçta kusura bakmasınlar. Bizim puana daha çok ihtiyacımız var. Sahamızdan rakibimizi eli boş göndereceğiz. Sonuçta bizde buradan ekmek kazanıyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz. Bu zorlu karşılaşmadan puan ya da puanlarla ayrılıp, alt sıralardan biraz daha uzaklaşmak istiyoruz" diye konuştu.

"YETENEKLİ AYAKLARA SAHİBİZ"

Polattaş, ligde kalan maçlarla ilgili yaptığı değerlendirmede ise şunları söyledi: "Biz güçlü bir ekibiz. Aldığımız galibiyetler ortada. Takımın sıkıntılı anlarında ön plana çıkan arkadaşlarımız oluyor. Takım kaptanı İbrahim, Harun ve diğer futbolculara baktığımızda çok yetenekli ayaklara sahibiz. Bunun rakip takımlarda olduğunu düşünmüyorum. Çünkü rakiplerin oynadıkları maçları da seyrediyoruz. Üzerimizdeki yükü en iyi şekilde taşıyıp, sezonu tamamlamak istiyoruz. 44 Malatyaspor'u ligde bırakarak, sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getireceğiz."

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız