SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takımın Arkasındayız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:23:00
A- A+ PAYLAŞ

Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal, her zaman Yeni Malatyaspor’un arkasında olduklarını söyledi.

Soysal, Yeni Malatyaspor’a tam destek verdiklerini ifade ederek, “Her zaman takımın arkasındayız” dedi.

Teknik heyet değişikliği ve yeni transferlerin katkısıyla takımın daha iyi yerlere geleceğine inandıklarını belirten Soysal, “Yeni Malatyaspor’un ikinci yarıda daha iyi bir performans sergileyeceğine inanıyoruz. Bizde taraftarlar olarak takımımıza tam destek vermeye devam edeceğiz. Dernek olarak ikinci yarı hazırlıklarımızı tamamladık” diye konuştu.

Soysal, takımın Sarıyer maçıyla birlikte iyi bir çıkış yakalayacağını kaydederek, “Ligin ikinci yarısı daha zorlu ve çekişmeli geçecektir. Yeni Malatyaspor’un ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapıp, layık olduğu yere geleceğine inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Yeni transferleri olumlu bulduklarını belirten Soysal, “Devre arasında takıma katılan Hüseyin Kar, Şahinali Terzi ve Rahman Oğuz Kobya takımımız adına olumlu transferler oldu. Bu futbolcuların takıma büyük katkı sağlayacağı kanaatindeyim. İnşallah iyi bir ikinci yarı geçirip, şampiyon oluruz” şeklinde konuştu.

Soysal, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu’nun taraftarla ilgili serzenişine de değinerek, “Biz sezon başından beri takımımıza destek çıkıyoruz. Her zaman takımımızın yanında olduk. Başkanımız bizleri her zaman bu konuda takdir etmiştir. Biz gerek iç sahada gerekse de deplasmanda her zaman takımımıza destek oluyoruz. Bu anlamda başkanımızın yaptığı açıklamada bizi kast etmediğini belirtmek istiyorum. Biz iyi günde de kötü günde de her zaman takımımızın yanında olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız