SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Takımın Başındayım'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'un Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımın başında olduğunu ve bir yere gitmediğini söyledi.

Basın mensuplarına son günlerde takım içinde yaşanan sıkıntılarla ilgili bir açıklamada bulunan Hamzaoğlu, her maça kısıtlı kadro ve sıkıntılarla çıktıklarını belirterek, "Kadroda bulunan mevcut futbolcular ile yönetim bir toplantı yaptı. Bende oyuncularım ile görüşerek, takımda 4 ay daha mücadele eder misiniz? diye sordum. Futbolcularım eğer bizler varsak, kendilerinin de takım içinde olacaklarını bizlere ilettiler. Bizde takımın başında olduğumuzu kendilerine bildirdik" dedi.
İkinci yarıya eldeki mevcut kadroyla çıkacaklarını kaydeden Hamzaoğlu, "Eğer federasyona olan borç ödenir ve transfer yapılırsa bizim için daha iyi olur. Bu şartlarda sezon sonuna kadar oyuncularımla birlikte mücadelemizi vereceğiz" diye konuştu.

Takımdan ayrılan, ancak hiçbir takımla anlaşmaya varamayan golcü futbolcu Mehmet Albayrak da, takım ile çalışmalara başladı.

GÜNGÖREN MAÇI..
Bu arada, Malatyaspor Pazar günü İnönü Stadı'nda oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak Güngören Belediyespor maçı için hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-kırmızılı takımda, sakat olan Ergun ve Olcaytu'nun kadroda yeralamayacakları öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız