SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takımın Hızını Önde Giden Belirler"

0
Güncellendi - 2016-01-20 15:39:48
A- A+ PAYLAŞ

  • Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat, "şeffaf ve katılımcı bir anlayış" ile çalıştıklarını söyledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin yanı sıra Belediye'ye bağlı iki Şirketin Genel Müdürüyle Malatya'da yayın yapan yedi televizyonun ortak canlı yayınında 2015 yılı faaliyetlerini anlatarak,  gazetecilerin sorunlarını yanıtladı.

30 Mart 2014 tarihinden itibaren vizyon projelerini hayata geçiren, Yeşilyurt İlçesini öncelikle bölgede sonra da Türkiye'de örnek bir ilçe hüviyetine ulaştırma noktasında ciddi mesafeler alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 2015 yılı çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme toplantısında ilimizde yayın yapan yerel ve ulusal medya temsilcileriyle bir araya geldi.

Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Güner, Haydar Şahin, Mehmet Çınar, Meltem Kavuk, Muammer Zafer, R.Murat Türksoy, İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman, Yeşil Yurt İnşaat Genel Müdürü Selahaddin Üzmez ve Birim Müdürlerinin katılımıyla Anemon Otelde organize edilen 2015 yılı faaliyetleri tanıtım toplantısında Başkan Hacı Uğur Polat, video ve slayt gösterimleriyle çalışmaları basın mensuplarına anlattı.

BAŞKAN POLAT, "GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ŞEFFAF, KATILIMCI BİR ANLAYIŞ İLE ÇALIŞIYORUZ"

Başkan Polat, ekibiyle birlikte bugüne kadar gerçekleşen hizmetler, projeler ve hedefler üzerine gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Yedi televizyon kuruluşunun ortak yayınıyla dünyanın dört bir tarafındaki Malatyalılara ulaşan 2015 yılı bilgilendirme toplantısında konuşan Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Göreve geldiğimiz günden itibaren şeffaf, katılımcı, çözüm odaklı, tüm kesimlerin görüşlerini alarak, Malatya ve Yeşilyurt ilçemize hizmet etmeye çaba sarf ediyoruz. Amacımız vizyon projelerle donatılmış, yaşam standardı yüksek, her yönüyle modern Yeşilyurt'u gelecek nesillere bırakmaktır. Hizmetlerimizin halka ulaşmasına aracılık eden basın mensuplarının soruları ve görüşlerine her zaman önem verdik. Sizlerle birlikte mesai yapıyoruz, hep bir aradayız. Bizler tüm çalışmalarımızda şeffaf ve açık olduğumuz kadar, hesap verebilme olgunluğuna sahip insanlarız. Toplantımızı ortak yayınla dünyanın dört bir tarafındaki Malatyalılara ve Yeşilyurtlu hemşerilerimize ulaştıran televizyon kuruluşlarının sahiplerine ve sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 21 Ayda hayata geçirdikleri kültürel faaliyetler ve sosyal sorumluluk projeleri olmak üzere, Fen İşleri, İmar, Park ve Bahçeler, Temizlik Hizmetleri, Veterinerlik Hizmetleri ve diğer alanlardaki çalışmalarla ilgili canlı yayında bilgiler verdi. Başkan Polat, “2015 yılında 114 milyon 486 bin TL bütçe kullandıklarını, 2016 yılı bütçesini de 130 Milyon 460 Bin TL olarak belirlediklerini” söyledi.

Altı Belediye Başkan Yardımcısı ve onlara bağlı birim müdürlükleriyle toplamda 1000 üzerinde personelle hizmet verdiğini söyleyen Polat, Yeşil Konaklar, Çer-Çöp Projesi, Geri Dönüşüm Evleri, 30 Günde 30 Park, 245 Dönüm Beylerderesi Bölge Parkı, Hilal Park Projesi, Bisiklet Yolu Projesi, Keşke, Hayat Seninle Güzel, Yeşilyurt Gurbet Değil, İkram Çeşmesi, Ramazan Ayında Meydan İftarları, Muharrem Ayında Aşure İkramları başta olmak üzere ilçe genelinde devam eden imar yolu açma,  yol genişletme, asfaltlama, kaldırım ve yol yenileme, park alanları oluşturma ve temizlik hizmetlerine dair geniş yelpazede yapılan çalışmaları gazetecilerle paylaştı.

"KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIMIZDAN ÖDÜN VERMEYECEĞİZ"

"Büyüyen Sevdamız Yeşilyurt" ilkesine uygun, kaliteli hizmet anlayışından vazgeçmeden çalışmaları sürdüreceklerini ifade eden Başkan Polat, "2015 yılı bizim adımıza verimli bir yıl oldu. Kalite Yılı olarak belirlediğimiz 2016 ve sonraki yıllarda da ilçemizin çehresini değiştirecek, geleceğe yönelik projelerimizi halkımızla buluşturacağız. Hizmetlerimizin kalıcı ve sürekli olması için kaliteden ödün vermeyeceğiz" dedi.

"YEŞİLYURT MİNİ BİR ANADOLU'DUR"

Yeşilyurt'u mini bir Anadolu olarak gördüklerini ifade eden Başkan Polat, "İlçemizin en ücra yerine kadar hizmetlerimizi götürdük, dokunmadığımız hiç bir yer kalmadı. 82 mahallesi ve 300 bine ulaşan nüfusuyla birçok kentten daha kalabalık olan ilçemizi mini bir Anadolu olarak görebilirsiniz. Sunnisi, Alevisi, Türkü, Kürdü ve farklı mezheplere bağlı vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde hayatını sürdürdüğü, gelişime ve büyümeye açık ilçemizi her yönüyle kaliteli bir yaşam standardına ulaştırmak için din, dil, ırk gözetmeksizin tüm halkımıza gönül rahatlığıyla ulaşarak, sorunlarını hızlı bir çalışma anlayışıyla çözmeye gayret ediyoruz. Bütün vatandaşlarımıza eşit mesafede yaklaşarak, hizmetleri eşit düzeyde götürüyoruz. Bizi bölmek, parçalamak, aramıza nifak tohumu ekmek isteyenlerin hain planlarına asla geçit vermeyeceğiz. Ülkemizi karıştırmak isteyen şer gruplarına karşı vatandaşlarımız rahat olsun, bizler güçlü bir tarihi geçmişi olan, bu tip zorluklara karşı hep güç birliği yapmış bir milletiz. Geçmişte olduğu gibi yine bu toprakların insanları dünyanın her tarafına adalet götürmeye devam edecektir. Bu zor günleri el birliğiyle kenetlenerek atlatacağız. Geleceğe umutlu bakmak istiyorsak çok çalışmalıyız. Biz Yeşilyurt Belediyesi olarak en alt kademesinden, üst yönetimine yer alan herkes güler yüzlü hizmet prensibimizle birlikte yorulmadan, dinlenmeden bu ülkenin refahı ve mutluluğu için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

"TAKIMIN HIZINI ÖNDE GİDEN BELİRLER"

Başkan Polat, "Ekibime sonuna kadar güveniyorum, iki yıllık görev süresi boyunca çok uyumlu, koordineli, birlikte çalışma prensibine dikkat eden bir ekiple imkânsız gibi gözüken birçok faaliyetimizi halkımızın hizmetine sunduk. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Halkımızın emanetine en iyi şekilde sahip çıkmak için öncelikle Başkanlık gibi önemli bir makamda oturan bizlerin çok çalışması lazım ki arkamızdan gelenlerinde bu tempoya ayak uydursun. Tüm hizmetlerimizin altında alın teri ve fedakârlık var. "Takımın hızını önde giden belirler" sloganı bizim çalışma prensibimizdir. Biz 10 km koşuyorsak, arkamızdan gelenlerinde 9,5 km koşması onların arkasındakilerin de 9 km koşması lazım. Biz imkânsız diye görünen her şeye çok çalışarak ulaşıyoruz. Bundan sonraki hizmet dönemlerimizde de öncelikle hızlı koşacağız, ekibimizde bu tempoya ayak uyduracak" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • mar44 (8 yıl önce)
    ya arkadaş memleket bir garip oldu,anlamıyorum.2 tane merkez belediyemiz var,maşallah kendilerini öve öve bitiremiyorlar.ya siz hizmet yapın,takdiri halka bırakın.
    0
    0
    Yanıtla
  • faruk keskinkılıç (8 yıl önce)
    Yeşil Konaklar, Çer-Çöp Projesi, Geri Dönüşüm Evleri, 30 Günde 30 Park, 245 Dönüm Beylerderesi Bölge Parkı, Hilal Park Projesi, Bisiklet Yolu Projesi, Keşke, Hayat Seninle Güzel, Yeşilyurt Gurbet Değil, İkram Çeşmesi, Ramazan Ayında Meydan İftarları, Muharrem Ayında Aşure İkramları bunlar hizmet mi ya para dağıtmaktan başka birşey mi al aşureyi dağıt yolda. al yemegi ver ramazanda yazabileceğin tek şey 30 günde 30 dönüm park vay arkadaş ne reklam mış ya. kimse sorgulamıyor mu bunları
    0
    0
    Yanıtla