SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takımın Mücadele Gücü Arttı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:05:27
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da, Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, takım olarak son 4 haftada iyi bir çıkış yakaladıklarını ifade ederek, geriye kalan haftalarda da iyi sonuçlar alıp, Play-off’a kalmak istediklerini söyledi. 

Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, takımın son haftalarda özellikle mücadele gücü, azim ve kazanma isteğinin üst düzeyde olduğunu belirterek, “Özcan Kızıltan hocamızın göreve gelmesiyle takım farklı bir havaya büründü. Özellikle iyi sonuçların yanı sıra takımımızın mücadele gücü, azmi ve kazanma hırsı da üst seviyeye çıktı. Bunun yanında oyuncularımız, yeni oyun sistemine de çok iyi adapte oldu” dedi.

Özer, Alanyaspor karşılaşmasında takımın kazanma hırsını sahaya en iyi şekilde yansıttığını ifade ederek, “Ligde özellikle son dakikalarda yediğimiz gollerle birçok talihsiz puan kaybı yaşadık. Ancak Alanyaspor maçında bu kez biz son dakikada golü bulduk ve sahadan 3 puanla ayrıldık. Takımımız zorlu mücadelede 90 dakika boyunca çok iyi mücadele etti. Alınan bu galibiyet, Play-off yolunda bizim adımıza çok ama çok iyi oldu” diye konuştu.

Ligde son 4 haftadır iyi bir çıkış yakaladıklarına dikkat çeken Özer, “Geride kalan 4 haftada 3 galibiyet, 1’de beraberlik aldık. Buda bizi ligde üst sıralara taşıdı. Ben geriye kalan haftalarda da bu çıkışımızı sürdürüp, hedefimize ulaşacağımız kanaatindeyim” ifadesini kullandı.

Özer, sezon başında yönetim olarak ilk 5 hedefi koyduklarını anımsatarak, “Sezon başında koymuş olduğumuz hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Tabi bizde herkes gibi direkt olarak PTT 1. Lig’e çıkmak isterdik. Ama sezon başındaki yeni yapılanmadan dolayı bazı uyum sorunları yaşadık. Ancak yönetim olarak koymuş olduğumuz ilk 5 hedefi doğrultusunda en iyi şekilde ilerliyoruz. İnşallah bundan sonra da bu iyi gidişi sürdürüp, hedefimize ulaşırız” şeklinde konuştu.

Play-off’a kalmaları halinde bir üst lige çıkacaklarına inandığını da kaydeden Özer, şunları söyledi: 

“İlk amacımız ligde geriye kalan haftalarda istediğimiz sonuçları alarak Play-off’a kalmak. Bu hedefe ulaşırsak, Play-off’a kalan en tecrübeli şehir takımı olacağız. Ben bu noktada takımımızda yer alan tecrübeli futbolcuların sorumluluklarını yerine getirip, şehrimizi hedeflenen noktaya taşıyacaklarından eminim. İnşallah, ilk önce Play-off’a kalıp, oradan da PTT 1. Lig’e çıkarız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız