SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Takımın Oyunundan Memnunum..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Fenerbahçe kadar çok pozisyona girmelerine karşın, bunları değerlendiremediklerini, küçük hatalar yaptıklarını ve konuk takımın usta ayaklarının sonucu belirlediğini söyledi.

Doğan şöyle konuştu:

“En az Fenerbahçe kadar pozisyona girdik. Ama girdiğimiz pozisyonları gole çeviremedik. Çok küçük hatalar yapıp 3-0 gibi net bir mağlubiyet aldık. Takımın oyunundan memnunum. En azından mücadele ediyorlar, sisteme uymak için çaba harcıyorlar. Ama biraz geç kaldık bence… Daha erken kavramamız gerekirdi. Biraz gecikmeli de olsa bir şeyler oturuyor. Tabiî ki üst üste gelen zorlu maçlar ve alınan yenilgiler futbolcuları etkiliyor. Buna rağmen yapılacak neler var, bunları biliyoruz. En kısa süre içerisinde, 1 galibiyet belki bizi moral motivasyon açısından iyi duruma getirecek. Bugün galip gelebilirdik diyebilirim. Çünkü ilk pozisyonlara giren bizdik. Hatta ikinci yarı ilk 10 dakika içinde bir gol bulabilsek Fenerbahçe psikolojik olarak etkilenebilir, biz de daha gayretli olabilirdik. Pozisyon da yakaladık. Ama gol olmayınca, Fenerbahçe’nin de usta ayakları var, istediği zaman sonuca gidebiliyor. Fenerbahçe aslında bugün yorgundu. Onu da kullanmak istiyorduk. Fakat maalesef kaliteli ayakları gol atınca, oyuncularımız etkilendi ve farklı bir mağlubiyet aldık. Bugünden sonra bu maçı unutup önümüzdeki haftaya bakmak zorundayız. Zorlu maçlar oynayacağız. Ama en azından ilk yarıda 3 tane maç kazanmak zorundayız. Kupa maçımız var, onu oynayıp lig hazırlıklarına başlayacağız”

Doğan, Daum’un kendisiyle ilgili övgülerini soran bir gazeteciye “Ne dediğini bilmiyorum. Teşekkür ederim” karşılığını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız