SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takımın Yanında Olmalıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:52:50
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Kulüp Divan Kurulu 2. Başkanı Naci Şavata, “Fikrimiz ve düşüncemiz Malatyaspor’un başarısıdır” dedi. 
 
Şavata, Yeni Malatyaspor’da yönetimin iyi bir kadro oluşturmak için büyük çaba sarf ettiğini belirterek, şehrin takıma her zaman destek çıkması gerektiğini belirtti. Malatyalıların takımı yalnız bırakmayarak, her zaman yanında olması gerektiğini vurgulayan Şavata, “Malatya’nın Yeni Malatyaspor’a şehri süsleyerek, destek vermesi aslında beklenen bir tepki değildi. Bu takım adına çok olumlu bir tepki oldu. Ve bu dağdan yuvarlanan bir kartopunun çığa dönüşmesine sebep olabilecek bir tepkiydi. Malatyalıların transferden önce böyle bir olumlu tepki sergilemesi yönetimi de ister istemez psikolojik bir baskıya aldı. Ve sadece Malatya Belediyesi tarafından destekleniyor da olsalar, kendilerini iyi bir takım yapmak için zorladılar. Büyük bir gayretle ellerinden gelen veya transfer edilebilecek bütçesini zorlayan hatta aşan bir transfer yaptılar. Ama biz gözümüzle gördüğümüz zaman mutmain oluyoruz. Bizim mutmain olabilmemiz için takımımızı sahada görüp, yarı yolda bırakmadan desteklememiz gerekiyor” dedi.
 
Şavata, herkesin yardımıyla Yeni Malatyaspor’un arzu edilen yere geleceğini kaydederek, “ İyi günde de kötü günde de takımımın yanında olmalıyız. Eğer Malatyaspor’a susamışsak, Önce PTT 1. Lig daha sonrada Süper Lig’e çıkmak istiyorsak, bizde bunu göstereceğiz. Yani hep beraber sahada göstereceğiz. Şahısları karşımıza alarak, onları bahane ederek, takımın tümüne hücum etmek Malatyaspor’a yapılabilecek en büyük darbelerden biridir. Ben bu anlamda yönetimi tebrik ediyorum. Ve takımımızı heyecanla bekliyoruz. İlk maçımızı deplasmanda oynayacağız. İnşallah takımımız Anadolu Selçukluspor deplasmanından puan ya da puanlarla döner. Tabi sporda şans faktörü de çok önemlidir. Eğer top direğe çarpar içeri girerse bu takım hedefine ulaşır. Ama dışarı çıkarsa kimse bir şey yapamaz. O yüzden işi şansa bırakmamak gerekir. Dünyanın en iyi pas yapan takımı bakıyorsunuz ki finalde bir başka takıma yeniliyor. Bunları da yaşadık. İnşallah herkes takıma yardımcı olur ve takımımızı arzu edilen yere getiririz. 
 
Konulurken güzel şeyleri konuşursak, bu Malatya’yı gül bahçesi yaparız. Bu bizim elimizde. Diken bahçesi de yapmak kendi elimizde. Güzel konuşursak, güzel şeyler başımıza gelir. Bizim fikrimiz ve düşüncemiz Malatyaspor’un başarısıdır” diye konuştu.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız