SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takımın Yaptığı İşler Ortadadır!.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:12:02
A- A+ PAYLAŞ
 
44 Malatyaspor Kulüp Başkanı Barış Bingöl'ün Malatyalı antrenörlerle ilgili yaptığı açıklamaya, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesi'nden cevap geldi. 
 
TÜFAD Malatya Şubesi Başkan Vekili Nihat Bayındır, 44 Malatyaspor Kulüp Başkanı Barış Bingöl'ün yaptığı yazılı açıklamanın talihsiz bir açıklama olduğunu söyledi. Bingöl'ün açıklamalarını Malatya antrenörlerinin hak etmediğini belirten Bayındır, "Bizler burada 44 Malatyaspor'un başarısızlığını irdeleyecek değiliz. Neticede takımın yapmış olduğu işler ortadadır. Malatyalı antrenörlerimizin reklam peşinde olmadığını belirtmek isterim. Malatya'da futbol şartları ne zaman kötü olsa, ne zaman imkansızlıklar boy gösterse Malatyalı antrenörlerin göreve gelmesi beklenir. Antrenörlerimizi göreve çağıran kişiler, samimi davrandıklarında her zaman bunun karşılığını almışlardır. 44 Malatyaspor'un bu anlamda başarısızlığının antrenörlere yüklenmesi bizleri üzmüştür. 44 Malatyaspor'u 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'nden Bal Ligi'ne çıkaran Malatyalı antrenörlerdir. Takımın Bal Ligi'ndeki mücadelesinde de takımın başında Malatyalı antrenörler vardı. Ve son döneme kadarda iddialı durumdaydı. Antrenörlerin yöneticilere verdiği destek kadar, yöneticiler antrenörlere destek olmamıştır. Yöneticilerin yaptıkları yanlışlıklar antrenörlere mal edilemez. TÜFAD olarak kişilerin antrenörlerle ilgili yapmış oldukları açıklamalara daha özen göstermelerini bekliyoruz. Klişeleşmiş sözleri tekrarlamak kimseye bir fayda sağlamaz. Bizler antrenörlerimize ne kadar destek verilirse, ne kadar maddi ve manevi destek sağlanırsa takımlarımızın ve sporcularımızın üst düzeyde verim alacaklarına eminim" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız