SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Takımla Birlikte Antrenmana Çıktılar

0
Güncellendi - 2019-07-19 17:36:29
Takımla Birlikte Antrenmana Çıktılar
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un 2 yıllık anlaşma sağladığı Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques, takımla ilk antrenmanına çıktı. Bu arada takımın yeni transferi Gökhan Töre de ilk idmanına çıktı.

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce'deki Topuk Yaylası'nda sürdüren Yeni Malatyaspor, geçen sezon takımın önemli isimleri arasında yer alan Guilherme Costa Marques ile yeniden anlaşma sağladı. Sarı kırmızılılar, Guilherme Costa Marques ile iki yıllık anlaşma sağladı.

Geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor formasıyla 30 karşılaşmada 5 gol, 7 asistlik bir performans sergileyen Guilherme, resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra takımla birlikte antrenmanlara başladı.

Takımla anlaşmadan önce bireysel olarak çalışma yapan Brezilyalı oyuncunun antrenmandaki hırs ve isteği teknik heyeti mutlu etti.

GÖKHAN TÖRE DE TAKIMLA ÇALIŞTI

Yeni Malatyaspor'un 1+1 yıllık anlaşma sağladığı kanat oyuncusu Gökhan Töre de takımla birlikte çalışma yaptı.

Son olarak Beşiktaş'ın formasını giyen Töre, sarı kırmızılı takım ile 1+1 yıllık anlaşma yapmıştı. Yeni Malatyaspor ile eski günlerine yeniden dönmek isteyen Töre de ilk antrenmanına çıkmış oldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Engin (4 yıl önce)
    İştanbulda yaşayan bir Malatyalı olarak her zaman memleket özlemi, memleket sevgisi içimde buram buram hissediyorum. Fikri, zikrin ne olursa olsun tüm hemşehrilerimi candan ve gönülden seviyorum. Her ne kadar gurbette yaşasakta, memleketimi unutuyorum. Bulunduğum ortamlarda ve toplantılarda, özümü, öz kimliğimi onurla ve gururla dillendiriyor, temsil ediyor ve faydalı olmaya gayret ediyorum. Memleketim olan sevgime mesafeler engel değil, mümkün oldukça memleketimle ilgili haberleri takip edip, özlemimi bu şekilde dindirmeye çalışıyorum. Bu vesileyle tüm hemşehrilerime selamlarımı, sevgilerimi ve saygılarımı arz ediyorum. Tüm kulvarlarda Malatya'ma ve Malatyaspor'uma birlik, beraberlik ve üstün başarılar diliyorum. Sevgi, saygı ve muhabbetle....
    0
    0
    Yanıtla
  • apricot (4 yıl önce)
    boş konuşmayın,başkan eldeki imaknlarda en iyisini yapıyor,malatyalı olrak sonuna kadar stadı doldurun,beleştepe gırgırla baltalamayın kıskanmayın,paraı veren barcelonayı izler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murathan (4 yıl önce)
    Kernekli yorum yazmak için yazma. Futboldan anlayanda almayanda yazıyor. Saçmalama ve uza.
    0
    0
    Yanıtla
  • HASAN MOR (4 yıl önce)
    Bir veya iki tanede forvet alınırsa çok iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamer mor (4 yıl önce)
    Metin kardeşim doğru yazmışsın bende katılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernek (4 yıl önce)
    Haydi Başkan geriye iki futbolcu kaldï onlarıda ikna edersin Transfer sezonu kapanmaya bir gün kala Messi ile Ronaldoyu
    0
    0
    Yanıtla
  • işte buyrun biz bu zihniyete sahip kişilerle aynı stadyumda maç izleyeceğiz ( gardaş sen istersen gelme inanki ortamı gerersin konuşmalarınla )
    0
    0
    Yanıtla
  • takma adın kernekli ama sen degil kernekli malatyalı bile olamasın.clas dogru söylemiş sen ve senin gibi sözde malatyalılar(ki degilsiniz) o gardaş lafını kullanmış ama ben asıl malatyalılara gardaş derim.biz senin gibi klavye delikanlılarını çook gördük.hadi anca gidersiniz..
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (4 yıl önce)
    Guilherme'yi görünce içime huzur doluyor ,sanki bir kardeşimi görmüş kadar seviniyorum,işi gücü rast gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • muslera gibi yüzü temiz )))
    0
    0
    Yanıtla