SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Takipçileri Olacağız..'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Hacı Demirhan ile MHP İl Başkanı Ömer Ekici, seçim sonuçlarını değerlendirdiler. Bu arada Demokrat Parti (DP) Doğanşehir ilçe yönetimi de topluca istifa etti.

CHP İL BAŞKANI..
CHP'nin yeniden ana muhalefet görevini üstlendiğini söyleyerek hükümeti yakın takibe alacaklarını belirten il başkanı Demirhan, geçmiş 5 yıllık dönemde Malatya'nın sosyal ve ekonomik anlamda ciddi kayıpları olduğunu ifade etti.

Ülke genelinde ve Malatya'da halkın büyük bir çoğunlukla iktidar partisine yeniden görev verdiğini söyleyen Demirhan, "İktidar partisinin yeni bir açılım geliştirip Malatya'nın kayıplarını telafi etmesini bekliyoruz" dedi.

MHP İL BAŞKANI..
MHP İl Başkanı Ekici de, Malatyalıların yüksek bir katılımla demokratik iradesini ortaya koyduğunu belirterek, "Hemşehrilerimizin sağduyu ve iradesini saygıyla karşılıyoruz. Milli duruşun, uzlaşmanın, hoşgörünün ve diyaloğun adresi olacağız. Seçilen arkadaşlardan beklenti ve ümidimiz, milletimizin ve Malatya’mızın, beklenti ve isteklerine cevap verecek hizmette bulunmaları, kavga, dayatma ve inat ile Malatya’nın bir döneminin daha heba edilmemesi. Bu doğrultuda bizler ülkemizin ve Malatya’nın menfaatleri doğrultusunda yanlarında ve takipçisi olacağız."dedi.

DP'DE İSTİFALAR..
Bu arada 22 Temmuz'da yapılan milletvekili genel seçimlerinde istenilen başarıyı elde edemeyerek baraj altında kalan Demokrat Parti'nin Doğanşehir İlçe Başkanı Neşet Karakuş ve yönetim kurulu üyelerinin istifa ettikleri bildirildi. DP Doğanşehir İlçe Başkanı Neşet Karakuş, partilerinin beklenen oyu alamaması nedeniyle istifa ettiklerini açıkladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız