SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takipçisi Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:11:26
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Alperen Ocakları İl Başkanı Süleyman Solmazgül, “Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun, Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen dosyasının Malatya Alperen Ocakları olarak sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi. 

Alperen Ocakları Malatya İl Başkanı Süleyman Solmazgül, basın mensupları ile Ali Dayı’nın lokantasında bir araya gelerek tanışma toplantısı düzenledi.

Solmazgül, “Aradan geçen 5 seneye rağmen halen soruşturma aşamasında kalmış, tutuklu bir şahsın bile kalmadığı bir dosyayla karşı karşıyayız. Ne zaman Şehidimizin kanına girenler bulunacak, ne zaman kirli tezgahları ortaya çıkacak? Adaletin terazisi mevzu Şehit Liderimiz olunca mı şaşıyor. O kadar ihmale rağmen bir bürokratını bile feda etmeyenler, bize Muhsin Başkanı sevdiklerinden bahsetmesinler. Şunu herkes beynine kazısın er ya da geç siz bulmasanız da biz bulacağız katilleri.

Bu suikastı aydınlatmak; Ben Türk’üm, Anadolu Delikanlısıyım, Müslümanım diyen herkesin boynunun borcudur. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun, Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen dosyanın Malatya Alperen Ocakları olarak sonuna kadar takipçisi olacağımızı beyan ederiz. On şiddetindeki bir deprem enkazından binlerce ölü bırakılacak olsa da kalkmak mümkündür. Esas enkaz, Alperenlerin ruh faylarında meydana gelecek kırıklarla oluşacak depremlerdedir ki böylesi bir deprem enkazından kalkış da yoktur. Başkanımızın, ölümünün aydınlatılması için mesulleri uyarırız” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız