SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Takla Atan Otomobil Yandı, 2'si Ağır 5 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-06-21 06:30:12
Takla Atan Otomobil Yandı, 2'si Ağır 5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan otomobil alev aldı. Olayda araç tamamen yanarken 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Kaza, Akçadağ ilçesine bağlı Esenbey Mahallesi Polatuşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ferhat Aydoğan idaresindeki 57 KS 144 plakalı otomobil iddiaya göre yolun bozuk olması sebebiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak kayısı bahçesine savruldu. Savrulan otomobil alev aldı. Alevler kısa sürede otomobilin her yerini sardı. Sürücü Ferhat Aydoğan, Haydar Aydoğan, Fadime Aydoğan, Döne Su Aydoğan ve Aleyna Aydoğan yaralandı.

Yaralılar ihbar üzerine olay yerine çağrılan ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavileri süren yaralılardan Ferhat Aydoğan ile Fadime Aydoğan'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Sinan (4 yıl önce)
    Haberi yeni gördüm Fadime ve diğerleri de iyi mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    Kaza gecirenlere acil sifalar diliyorum. Sürücüler daima dikkatli olamk zorunda, bilhasa bozuk yollarda cok yavas ilerlemelri gerekiyor. Köy yollarinda herhangi bir yerde karsiniza ziraai araclarda cikabilir. Nerede olursa olsun trafik kuralarina harfiyle uyunmali, aksi taktirde kendin icin ve baskasi icin büyük acilara sebeb olunabilinir. Bazilarini hosuna gitmiyebilir ama, trafikte ne kadar caydirici kuralar, önlemler varsa o kadarda iyidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferhat KAPKIN (5 yıl önce)
    Ferhat AYDOĞAN kardeşime ve kımetli ailesine Rabbim'den acil şifalar diliyorum. Tez zamanda sağ salim ayağa kalkarlar inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Merve Aydoğan (5 yıl önce)Ferhat KAPKIN isimli kullanıcı yorumuna
    Allah razı olsun.Abim çok iyi şimdi.Taburcu oldu
    0
    0
    Yanıtla