SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Takla Atan Otoların Sürücüleri Yaralı

0
Güncellendi - 2017-02-16 00:52:16
Takla Atan Otoların Sürücüleri Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

İl merkezi Paşaköşkü Mahallesi ve Kale ilçesi yakınlarında devrilen iki otonun sürücüleri yaralandılar.

PAŞAKÖŞKÜ'NDE..

Paşaköşkü'nde bir otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Kaza, Paşaköşkü Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yunus Demirkol idaresindeki 28 AT 667 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç kaldırıma çıkıp elektrik trafosuna çarptıktan sonra takla attı. Ters dönen otomobilde sürücü Yunus Demirkol yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılan yaralı Demirkol'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

KAYISI BAHÇESİNE UÇTU..

Kale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında da bir kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Mustafa Dinç idaresindeki 23 FZ 285 plakalı otomobil, Malatya Elazığ D-300 karayolu Kale ilçesi Bent Mahallesi yakınlarında kontrolden çıkarak kayısı bahçesine savruldu.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Dinç, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız