SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Takma Bacakta Esrar!

A- A+ PAYLAŞ

Bir ihbarı değerlendiren ilçe emniyet görevlilerince gözaltına alınan 3 kişiden birinin protez bacağında esrar ele geçirildiği bildirildi.

Olay Hekimhan ilçesinde meydana geldi. İhbar üzerine 29 yaşındaki U.G., 31 yaşındaki S.D. ve 39 yaşındaki Ö.A. adlı şahısların bulunduğu yere giden polis, çevrede ve bu şahıslardan S.D.’nin protez bacağında toplam 40.3 gram esrar, 3.98 gram da esrar hammaddesi olan kenevir bitkisinin tohumunu ele geçirdi. Şahıslar gözaltına alındı.

Öte yandan, Jandarma tarafından Doğanşehir Erkenek beldesi Karanlıkdere mevkiinde S.K.’ya ait bahçede G.K., M.K. ve İ.A.’nın esrar elde edilen hin keneviri yetiştirdiği ihbarı üzerine yapılan operasyonda, bahçede 740 kök kenevir, plastik bidonla toprağa gömülü olarak da 2 kilo 950 gram kubar erar ele geçirildi. Bahçe sahibi dışındaki 3 şahıs gözaltına alındı, soruşturmaya başlandı.

17.08.2009 saat:15.20 saralarında, Doğanşehir-Erkenek beldesi Karanlıkdere köyü mevkiinde, S.K.’a ait bahçeye G.K., M.K. ve İ.A.’nın kenevir bitkisi yetiştirdiği duyumu üzerine adli makamdan alınan arama kararın ile bahçede yapılan arama neticesinde; (740) kök kenevir bitkisi ve plastik bidonla toprağa gömülü (2950) gr kubar esrar maddesi ele geçirilmiş olup, C.Başsavcılığının talimatıyla ifadesi alınan S.K. serbest bırakılmış, G.K., M.K. ve İ.A. gözaltına alınarak tahkikata başlanılmıştır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız