SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taksi Otobüsü Dağıttı!.

0
Güncellendi - 2016-06-27 02:43:17
Taksi Otobüsü Dağıttı!.
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi taşımacılık şirketi MOTAŞ'a ait belediye otobüsü ile taksi alt geçitte çarpıştı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, araçlar hasar gördü.

Kaza, saat 20.10 sularında Emeksiz 'virajlı' Alt Geçidi'nde meydana geldi. İddiaya göre dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda Mehmet Demir yönetimindeki 44 T 138 plakalı taksi ile Ali Aydoğan idaresindeki 44 NN 561 plakalı Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ’a ait yolcu otobüsü çarpıştı. Otobüs, kaza sırasında duvara da sürtündü. Kazada şans eseri taksi ve otobüste bulunan yolcular yara almadan olayı atlattılar. Kazada, otobüste ciddi hasar oluştu.

Kaza nedeniyle alt geçit çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Yapılan incelemelerin ardından yaklaşık 40 dakika sonra araçlar kaldırılarak trafik yeniden alt geçitten verilmeye başlandı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

kaza1

kaza2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • ramazan (7 yıl önce)
    Once geçmiş olsun, taksi şoförleri çoğunluğu böyle ama bu aralar otobüs şoförleri yollarda azrail gibi araç kullaniyorlar lütfen biraz saygı
    0
    0
    Yanıtla
  • Zahid (7 yıl önce)
    Bazı Taksiciler son zamanlarda karşıdakinin üstüne doğru sürmeye başladılar.Büyük çoğunluğu aynı yöntemle karşıdakini korkutarak kenara kaçırtıp geçiş hakkı elde etmeye çalışıyor.Son ana kadar ne yapıyor bu adam diyerek kendi şeridine dönmrsini bekliyorsunuz fakat dönmüyor ve sizin şeridinizde ilerlemeye devam ediyor.Eğer kaçmazsanız ya da bu olaydaki otobüs gibi kaçabilecek yer yoksa kaza yapıyorsunuz.Defalarca aracımın aynasına çarpacak kadar yakınımdan geçenler oldu.Ne diyeyim!Sahipsiz Malatya!
    0
    0
    Yanıtla
  • Efe (7 yıl önce)
    Taksicinin hatası olduğu fotolar belli
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (7 yıl önce)
    Alt gecit viraj alani dar ozellikle motorla girerken cok korkuyoruz o kaza esnsinda oradaydim maalesef taxi surucusu cok suratliydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hıdır (7 yıl önce)
    Arıza alt geçitte değil.O zeminde sollama yapan maganda sürücülerde.Alt geçit üst geçit eğri doğru önemli değil HIZ yapmayacak acele etmeyecek kurallara U ya cak sın.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (7 yıl önce)
    kazadır,allah vermesin,şükür can kaybı yok.....ama dikkatimi çekti biri motaş şöförü biri taksi şöförü...ikiside malatya trafiğinde acele eden kişiler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil kaya (7 yıl önce)
    Türkiye deki en gereksiz alt geçit ve tek örnek Alt geçit te viraj var ve oraya araçlar çok hızlı giriyor bizde orda geçen yıl çok büyük bi tehlike atlattık ALLAH KORUDU BELEDİYE Yİ ÖNLEM ALMAYA ÇAĞIRIYORUM
    0
    0
    Yanıtla