SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taksi Şoförünü Vurdu

A- A+ PAYLAŞ

Taksi şoförü, aracına binen bir kişi tarafından tabancayla vuruldu. Şoför, polise başvurarak, kendisini vuran şahıs ile arkadaşı arasındaki tartışmadan yararlanarak kaçtığını bildirdi ve şikayetçi oldu.

Olay Perşembe gecesi saat 22.20 sıralarında Kiltepe’de meydana geldi. 33 yaşındaki taksici Ş.Ç., 24 yaşındaki N.U. adlı şahıs tarafından tabancayla dizinden vurulurken, olay Polis Raporu’nda şöyle anlatıldı:

“05.03.2009 günü meydana gelen olayla ilgili olarak müşteki ifadesinde, kendisinin taksi şoförlüğü yaptığını, olay günüde şüphelinin aracını bindiğini, şüphelinin yanında bulunan Apo isimli şahsında araca bindiğini, daha sonra şüphelinin tarif etmiş olduğu yukarıda adresini vermiş olduğumuz yere geldiklerini, burada araçtan indiklerini, şüphelinin kendisine siz bana yamuk yaptığınız dediğini ve belinde bulunan silahı çıkararak bir el havaya ateş ettiğini, daha sonra üç el kendisine ateş ettiğini, kendisinin dizinden yaralandığını, Apo isimli şahsın şüpheliye kızdığını, bu dalgınlıktan yararlanarak aracına bindiğini ve olay yerinden kaçtığını, daha sonra hastaneye giderek tedavisini yaptırdığını, şüpheli şahıstan şikayetçi olduğunu beyan etmiş, olayla ilgili tahkikata devam edilmektedir.”

Polis N.U. adlı şahsı arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız