SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taksici Cinayetinde 2 Tutuklama

0
Güncellendi - 2016-03-18 01:18:30
Taksici Cinayetinde 2 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, 15 Şubat'ta meydana gelen taksici cinayetinin altından gasp çıktı. Cinayeti işledikleri iddia edilen M.P. ve Ş.S. olaydan 20 saat sonra yakalanarak, emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Taksi şoförü Hayretin Özbek'in (24) cesedi, Yeşilyurt İlçesi'ne bağlı Kaynarca Mahallesi'nde boş bir arazide bulunmuştu. Olay sonrası geniş çaplı bir soruşturma yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Ekipleri, eldeki önemli ipuçlarını değerlendirerek, cinayeti işledikleri iddia edilen M.P. ve Ş.S'yi gözaltına aldı. Olaydan 20 saat sonra yakalanan zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından Özbek’i gasp ettikten sonra bıçaklayarak öldürdükleri gerekçesiyle çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Zanlıların, arabasına bindikleri taksici Özbek’i parası ve cep telefonunu gasp ettikten sonra boş arazide bıçaklayarak öldürdükleri daha sonrada öldürdükleri taksicinin aracıyla olay yerinden kaçtıkları iddia edildi.

Bu arada zanlılardan Ş.S.'nin babası adliye çıkışında M.P.'ye saldırmak istedi. Gerginliği büyümeden önleyen adliye polisi, cinayet zanlısının babasını gözaltına aldı.

Cinayet şüphelisi Ş.S.’nin 4 yıl önce Türk Bayrağını yakma suçundan tutuklanarak ceza evine girip çıktığı iddia edildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

a

a1

a2

a3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • mahmut (8 yıl önce)
    Bunlar malatya tastepede oturuyor bnde burda oturuyom taksici heyro yakin arkadasmdi allah gani gani rahmet eylesin olduren murat p.da kucukluk arkadssm allah akil fikir versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Pötürgeli (8 yıl önce)
    İnşallah müebbet yerler olayı gercekleştirenler bu şahıslarsa Allah gün yüzü göstermesin amin bunların teröristten ne farkı var deger miydi bin iki bin tl icin cana kıymaya ömürlerini de yaktılar tabi bizdede kusur oluyor sahip cikamiyoruz HERKES BİRAZ COCUGUNA CEVRESİNE SAHİP CIKSIN EFENDİLER bu insanlar anadan dogma katil degillerdi bu da var
    0
    0
    Yanıtla
  • mete44 (8 yıl önce)
    dikkat ederseniz çıkış değil girer ken baba oğluna kızıyor dikkatli bakın haber ne kadar doğru acemi bu haberciler yanlış doğru yu zaman gösterir adalet doğrunun yanındadır .
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (8 yıl önce)
    babası oğluna kızıyor m.p. değil yanlış haber inanmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hale (8 yıl önce)
    Malatyanin dışında gelme değil bizzat malatyaninkierinden
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (8 yıl önce)
    MALATYA NIN TÜM SOKAKLARI CADDELERİ BUNLARLA DOLU, EDEP, AHLAK, UTANMASI OLMAYAN CAHİL YARATIKLAR, YOLDA YÜRÜYEMEZ OLDUK İPİNİ KOPARAN MALATYA YA GELDİ, İŞ YOK GÜÇ YOK AVARE AVARE SERSELİLİK YAPMAKTAN BAŞKA BİR HATTAN ANLAMAYAN YARATIKLAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadaşlar asıl cahil sizsiniz ALLAH BÖYLE İNSANLARIN BELASINI VERSİN... ama siz her dışarıda gelen insana bu yakıştırmayı yapamazsınız kötü her yerde kötüdür bunun oralısı buralısı olmaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Amin
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat (8 yıl önce)
    Cezaları neyse Çeksinler Bi cana Kıymak ne demek yav :(
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (8 yıl önce)
    Bunlar Malatya'lı mı yoksa dışarıdan mı gelmişler.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (8 yıl önce)
    Duruşmaya temiz elbise giyip, kravat takarak çıkar ve yaptığımdan dolayı üzgünüm derse , bir süre yatıp sonra salıverilir.Ne güzel değilmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • CUMALİ (8 yıl önce)
    AYNISI UYGULANMALI İDAMMMMM
    0
    0
    Yanıtla