SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taksici ve 3 Gaspçı Yaralı!..

A- A+ PAYLAŞ

Gece taksisine yolcu olarak binen 3 gaspçının niyetini farkeden sürücü boğuşmaya başladı ve Yazıhan yolunda taksiyi bir akaryakıt istasyonuna sürdü. Buradaki TIR'a çarparak devrilen taksinin sürücüsü ile 3 zanlı yaralandılar.

Jandarma'dan verilen bilgiye göre; 15 Ağustos gecesi 23.30 sıralarında kent merkezinde 37 yaşındaki T.F.'ye ait 44 T 0811 plakalı taksiye müşteri olarak 3 kişi bindi. 23 yaşındaki C.A., 23 yaşındaki A.Ö. ve 19 yaşındaki A.A. adlı zanlıların, taksi hareket ettikten sonra sürücüye Yazıhan ilçesi yönüne gitmesini söyledikleri, Tohma Köprüsü civarında silah tehdidiyle gasp yapmak istedikleri, bu sırada sürücünün taksiyi yakındaki bir petrol istasyonuna yönlendirirken, bir yandan da şahıslarla boğuşmaya başladığı bildirildi.

Akaryakıt istasyonuna giren taksinin, sürücüsünün kontrolunde olmaması nedeniyle, burada park halinde olan 78 plakalı TIR kamyonuna çarparak devrildiği, sürücü ile 3 zanlının yaralandıkları belirtildi.

Sürücü ve gasp zanlısı 3 şahıs, akaryakıt istasyonunda bulunanlarca Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne gönderilirken, olay taksicinin ifadesi üzerine anlaşıldı. Takside yapılan aramada, zanlılara ait olduğu belirtilen 1 kuru sıkı tabanca ile 1 falçata bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız