SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taksiciden 112 Şoförüne Dayak

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:33:16
Taksiciden 112 Şoförüne Dayak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Devlet Hastanesi Acil Servis girişinde hasta getiren ticari taksi ile özel otomobiller ve yine hastaneye hasta verme ve almak için yanaşan 112 ambulanslarının sürücüleri, yer darlığından dolayı karşı karşıya gelirken, son olayda 112 acil servis şoförü  tartıştığı ticari taksi sürücüsü tarafından darp edildi.

Olay Pazartesi akşam saatlerinde Devlet Hastanesi’nin acil girişi önünde meydana geldi.  Acil servisteki kalp krizi geçiren bir hastayı almak için giriş yapan 112 acil servis ambulansının sürücüsü ile hastane acili önünde bekleyen ticari taksi sürücüsü yer darlığı nedeniyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine ambulans şoförü, ticari taksi sürücüsü tarafından darp edildi. Ticari taksi sürücüsü polis ekiplerince gözaltına alınırken, ambulans şoförü Erdal Önal ise acil serviste ayakta tedavi edildi.

Devlet Hastanesi Acil Servis girişinin çok dar yapılması, hem ambulansların acil durumlarda hasta indirip bindirmesinde zorlanmasına neden oluyor ve hem de özel araçları veya ticari taksi ile hasta getirenler ambulanslardan dolayı acil servise yanaşamıyor.  Ambulanstaki hasta indirilirken yada hasta bindirilirken, özel araçla veya ticari taksiyle getirilen hasta bekletiliyor, özel araç ya da ticari taksiyle getirilen hasta indirilirken, ambulanslar beklemek zorunda kalıyor. Acil servis girişinin yeniden düzenlenmesi bekleniyor.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız