SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taksim'de Yürüyüş!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, İstanbul- Taksim'de bir yürüyüş düzenleyecek. Belediye Başkanı Cemal Akın, 12 Temmuz Cumartesi günü yapılması planlanan yürüyüşün, 16-20 Temmuz tarihleri arasında yapılacak Malatya Fuarı ve Kayısı Festivali'nin duyurulması, kayısının tanıtılmasına yönelik olarak gerçekleştirileceğini bildirdi.

Yürüyüş ve bu amaçla yapılan toplantıya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"..16-20 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 16. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı’nın daha geniş kitlelere duyurulmasının yanı sıra Malatya ve Kayısı’nın tanıtımının artırılması amacıyla Malatya Belediyesi tarafından İstanbul’da bir Tanıtım Yürüyüşü düzenlenecek.

12 Temmuz 2008 Cumartesi günü İstanbul Taksim’de yapılması planlanan Tanıtım Yürüyüşü için Belediye Başkanı H.Cemal Akın başkanlığında bir istişare toplantısı düzenlendi.

9 Temmuz Çarşamba günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonu’nda yapılan istişare toplantısına, Kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın, Tanıtım Yürüyüşü ile ilgili olarak verdiği bilgilerde, Malatya’nın ve Kayısı’nın Türkiye ve dünya genelinde daha iyi tanıtımını sağlamayı hedeflediklerini belirterek, bu yürüyüşe Malatya’nın yanı sıra İstanbul’da yaşayan Malatyalılar ile işadamlarının katılımlarının amaçlandığını söyledi.

Böyle bir etkinliğin bugüne kadar düzenlenmediğini de kaydeden Başkan Akın, yürüyüşte kayısı ve Malatya’yı tanıtıcı döviz afişler, kayısı dağıtımı gibi etkinliklerin yapılmasının planlandığını belirtti.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın ayrıca İstanbul’da silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden polis memurlarına Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyerek, “Dün İstanbul Valimizle görüştük, bugün de izin ile ilgili faksımızı gönderdik. Kendilerinden cevap bekliyoruz” dedi.

Toplantıya katılanlar Tanıtım Yürüyüşü ile ilgili görüş ve önerilerini Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a aktarırken, böyle bir düşüncenin Malatya ve Kayısının tanıtımı açısından çok faydalı olacağını belirterek, Başkan Akın’a teşekkür ettiler.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız