SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taksitle ve Koltuğu Seçerek!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor maç biletleri ve kombine kartlarının satışını yapan Ticketturk firması bir basın bülteni yayınladı. Kombine kartların satışıyla ilgili bülten şöyle:

“Malatyaspor’un 2007-2008 sezonu 2. devre kombine kartları, 28 Aralık – Cuma günü Ticketturk’te satışa çıkıyor. Malatyaspor, bu zor dönemde taraftarlarının desteğini istiyor. 2. devre kombine kartları Ticketturk Kapalı Çarşı Satış Noktası’nın yanı sıra ticketturk.com sitesinde de satışa sunulacaktır.

Malatyaspor’un cazip fiyatlarla satışa sunduğu yeni sezon kombine kartları, Malatyaspor taraftarları için özel olarak tasarlandı. Kombine kartlarında yer alan barkod sistemi ile kişiye özel ve güvenli bir kart sistemi oluşturuldu. Kombine kartların dağıtımı ise satış esnasında yapılacaktır.

Malatyasporlu futbolseverler satın alacakları koltuğu ekran üzerinden görerek, seçebilecekler. 2. devre takımınızın yanında olmak ve maçlarınızı koltuğunuzda rahatlıkla izlemek için kombine kartlarınız sizleri bekliyor.

Kombine kart satışlarında Garanti Bankası ve İş Bankası kredi kart sahiplerine 3 taksit yapılabilecektir.

Kombine Kart Fiyatları:
VIP Kırmızı 250 YTL
VIP Sarı 150 YTL
VIP Ön 100 YTL
Kapalı A 100 YTL
Kapalı B 100 YTL
Maraton 50 YTL

Ticketturk Kombine Satış ve Teslim Noktası:

Kapalı Çarşı Üzeri, İnönü Meydanı - Malatya
(Hafta içi hergün ve Cumartesi 10:00 – 19:00)”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız