SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taktik İdmanında Kurban

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor’da, Şanlıurfaspor maçının taktik çalışması yapıldı. Öte yandan yönetim, teknik heyet ve futbolcular için kurban kestirdi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, Teknik Direktör Mustafa Taşar yönetiminde taktik çalışmasını yapan sarı-kırmızılı takımda İzmir’de tedavi gören Alper ve salonda çalışan Tuncay antrenmana katılmazken, Celil takımdan ayrı düz koşu yaptı. Hafif sakatlıkları bulunan Mustafa Sert ile Mahmut Acar ise takımla birlikte çalışmalara başladı.

Öte yandan Malatyaspor yönetimi, takım üzerindeki kara bulutların dağılması amacıyla kurban kestirdi. Teknik heyet ve futbolcular kurban kanını alınlarına ve ayakkabılarına sürdükten sonra çalışmalara başladı.

Antrenman esnasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan takımın genel menajeri Aziz Yiğit, “Sakat futbolcuların olması işimizi zora sokuyor. Futbol takımlarında bu normal, ama transferde önü olmayan bir takımda as futbolcuların büyük bölümünün sakat olması bir handikap oluyor. Ama şu bir gerçek önümüzdeki 3 – 4 hafta içerisinde takım tam anlamıyla bir araya gelecek. Kurbanın da kesilmesiyle birlikte önümüzde takım istenen yere gelecektir. Şanlıurfaspor ligin lideri durumunda, Malatyaspor’un ise elinde çok kaliteli gençler var. Tecrübeli futbolcularımız olsaydı, ben 3 puan ile geliriz derdim. Sonuçta iki takımda sahaya 11 kişi çıkacak, onlar daha önde görünüyorsa olsa, biz puan veya puanlarla döneceğimiz kanaatindeyim” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız