SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Takviye Devre Arasında

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:08:49
Takviye Devre Arasında
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, "Yeni Malatyaspor için tüm Malatya’nın kenetlenmesi gerekiyor" dedi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, son iki haftadır yenilmelerine rağmen oyunsal olarak aşama kat ettiklerini söyledi. Yeni Malatyaspor’un büyük bir camia olduğunu ve kısa süre içerisinde toparlanarak hak ettiği yere geleceğini ifade eden Buz, "Malatya büyük bir camia. Buraya gelirken ne kadar büyük bir camiaya geleceğimi biliyordum. Tabi puan tablosunda istenilen yerde olmadığımız bir gerçek. Ancak kısa süre içerisinde oyunsal olarak aşama kat ettik. Bunu iki haftadır sonuçlara yansıtamıyoruz. Tabi bireysel anlamda daha dikkatli olmamız lazım. Özellikle yenilen gollere bakıldığında bireysel hata sayısı fazla. Ancak takımın direnci, oyun disiplinine sadık kalma gibi yönlerden de iyi yolda olduğunu söyleyebiliriz. Biz gelir gelmez mental olarak kötü durumda olan arkadaşlarımızla iyi bir iletişim kurduk ve onlarla iyi bir sinerji oluşturduk. Bu sinerji bugün olmasa yarın mutlaka sonuçlara yansıyacaktır" şeklinde konuştu.

"BU SÜREÇTE TARAFTARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR"

Yeni Malatyaspor için tüm Malatya’nın kenetlenmesi gerektiğini belirten İrfan Buz, “Tabi seyircimize bu hafta 3 puan armağan etmek isterdik. Basit bir penaltı yaptık. Maçın ilk yarısında yere daha sağlam basan, ne yaptığını bilen taraf bizdik. Penaltı pozisyonu çok basitti. Tabi bir de şu var. Golü yedikten sonra biraz gerçek oyunumuzdan uzaklaşıyoruz. Bu da kırılgan bir yapımız olduğunu gösteriyor. Bu süreçte taraftarımıza gerçekten de ihtiyacımız var. Onlara sonuna kadar ihtiyacımız var. Malatya’nın kenetlenmesi gerekiyor" diye konuştu.

"BU TAKIMI HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ"

Devre arası takıma oyuncu alacaklarını ve bunu kulüp başkanı Adil Gevrek ile konuştuklarını da sözlerine ekleyen İrfan Buz, "Takımımız kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Ancak devre arasında ihtiyacımız olan bölgelere takviyeler yapacağız. Bunu kulüp başkanımız Adil Gevrek ile de konuştuk. Taraftarımız rahat olsun. Bu takımı hak ettiği yere getireceğiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız