SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Talebimiz Sürenin Uzatılması Yönünde"

0
Güncellendi - 2018-10-28 01:04:16
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan’ı ziyaret ederek yapılan çalışmalar ve imar barışı hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan, en önemli gündemlerinin imar barışı olduğunu aktararak, son durum hakkında Kahtalı’yı bilgilendirdi. Onhan, “Biz Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olarak ilimizde bize verilen her türlü görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Ağırlıklı olarak yapı işleri, imar barışı, arazi tahsisleri ve kiralama gibi birçok konuda çalışmalar yürütüyoruz. Bu günlerde üzerinde durduğumuz en önemli konu imar barışı. Başvurular bitmek üzere, başvuru yapamayan vatandaşlarımıza stantlar açarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu çok önemli bir konu vatandaşlarımız inşallah bu barıştan en güzel şekilde faydalanırlar” şeklinde konuştu.

İmar barışının çok önemli olduğunu aktaran Milletvekili Hakan Kahtalı ise, “İmar barışı çok büyük bir sorundu, 30-40 yıllık binalar doğalgaz alamıyordu, elektrik abonesi olamıyordu. Bu sorun ve sıkıntıların giderilmesi gerekiyordu. Hamd olsun bu süreçte imar barışı gündeme geldi ve Cumhurbaşkanımızın onayıyla gerçekleşmiş oluyor. İmar barışı 31 Ekimde son ama bizim talebimiz bu sürenin biraz daha uzatılması yönünde” dedi.

Malatya’daki kentsel dönüşüm sorununun Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un talimatıyla çözüldüğünü aktaran Kahtalı, Bakan Kurum’a teşekkür etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Yerelli (5 yıl önce)
    Çevre ve şehircilik bakanlığı yönetmeliğinde ve dünya sağlık Örgütünde sağlıklı bir yaşam için kişi başına 14 metrekare yeşil alan gerektiğini, Bu alanının MALATYA'DA 2.62 metrekare olduğunu ve her geçen gün bu oranın düştüğünü, Yine Çevre ve şehircilik bakanlığı Malatya hava gözlem istasyonunda temiz hava indeksinin orta sevinin altında olduğu, Yine Habere konu olmayan imar ve estetiği de Malatya’da ayrı bir facia olduğunu vb. konular da konuşulmuştur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhtarlık (5 yıl önce)
    Başkanlık sisteminden sonra vekiller artık muhtar seviyesine indi nerede o eski mebuslar
    0
    0
    Yanıtla