SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Talep Çok, Yurt Yok'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milli Eğitim Şube Müdürü Memduh Büyükkaya, Malatya merkezde kız öğrenci yurduna acil ihtiyaç olduğunu söyledi.

Lise çağına gelen ve okumayan kız öğrencilerin okullara yerleştirilmesinde büyük bir sıkıntının yaşandığını belirten Büyükkaya, "İlköğretim çağındaki kız öğrencilerimizi okullara yerleştirmekte bir problem yok. Ancak, lise çağında okumayan kız öğrencilerimizi okullara yerleştirmekte sorun yaşıyoruz. İlçelerimizde sınırlı bir kontenjan ile elimizden geldiği kadar öğrencimizi okullara yerleştirdik. Ancak, bize gelen yoğun talep nedeniyle sıkıntı yaşıyoruz. Bu nedenle de Malatya merkezde Kız Öğrenci Yurdunun yapılması gerekiyor. İş adamlarımız ve hayırsever vatandaşlarımızı bu konuda yardıma davet ediyorum. Bizde bu konuda çalışmalara başladık" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız