SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Talep Kat Kat Arttı"

A- A+ PAYLAŞ
Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey, Doğanyol Kültür ve Nar Festivali ilgili basın açıklaması yaptı. 
 
Festivaldeki amacın Doğanyola ilçesine has, değerli ve kaliteli olan nar meyvesine olan ilgiyi artırmak olduğunu söyleyen Başkan Gülbey şunları söyledi. ; 
 
"İlkini düzenlediğimiz festivalden bu yana gerek ilçemizde nar yetiştiriciliği, gerekse bu meyveye dışarıdan gelen talep kat kat artmıştır. Bu da festivallerin önemini ortaya koymuştur. Malatya’mızın huzurlu, sakin, havası, suyu temiz, misafirperver ilçelerinden olan Doğanyol’umuza 15 Ekim Cumartesi günü yapacağımız 4. Doğanyol Kültür ve Nar Festivali'ne tüm halkımızı davet ediyoruz. Saat 12.00'de folklör gösterileriyle başlayacak olan programımız konuşmaların ardından bölgenin en kaliteli narlarının seçileceği en heyecanlı bölüme sıra gelecektir.En kaliteli Narların seçimi ve ödüllerin takdiminden sonra  misafirlerimize vereceğimiz saat 13.30 daki toplu yemek ikramıyla programımız devam edecektir. Saat 16.00' dan itibaren çocuklara yönelik gösterilerle başlayacak olan programa konserlerle devam edilecektir.Türk Halk Müziği sanatçıları Türkü hanımefendi ile Ali Özel beyefendilerinin sahne alacağı konserde halkımızın yılda bir kez de olsa bir araya gelip eğlenmelerine fırsat sunacağız. Bugüne kadar barıştan, kardeşlikten ,emekten, üretimden yana duruşunu gösteren Doğanyol ilçesi halkı adına belediye başkanı olarak tüm halkımızı bu festivalimize bir kez daha davet ederken,emeği geçen kurum ve kuruluşlara, mülki ve idari amirlerimize, iş adamlarımıza, basın mensuplarımıza, belediye personelime ve bölge insanımıza şükranlarımızı sunuyoruz." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız