SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Talepler İyi Kötü Yerine Getirilmiş"

0
Güncellendi - 2016-04-17 23:14:38
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi ilçesine bağlı Hacıyusuflar, Karaköy, Göller ve Yeniköyü mahallesi sakinleri ile biraraya geldi. Milletvekili Şahin ve Başkan Gürkan, burada vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi.

Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi ilçesine bağlı Hacıyusuflar, Karaköy, Göller ve Yeniköyü mahallesi sakinleri ile biraraya gelerek, mahallelerin sorunlarını yerinde dinledi. Burada konuşan Yeniköy Mahalle Muhtarı Hacı Bayram Baysal, Şilan deresinden getirilecek su dolayısıyla güzel bir müjde aldıklarını belirterek, "Vekilimize ve İlçe Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve teşkilatına ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Sağolsunlar sorunlarımızı dinlediler.Yapılacak şeyleri bizlere anlattılar ve bilinçlendirdiler. Güzel bir haber aldık bölge olarak. Şilan deresinden gelecek su sevindirici bir haber.Kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, mahallelerin sorunlarını yerinde dinlemeye devam ettiklerini belirterek, "Sayın Milletvekilimizle birlikte, mesai arkadaşlarımızla, teşkilatımızla mahalle gezilerimize devam ediyoruz. Bugün Hacıyusuflar, Karaköy, Göller ve Yeniköyü ziyaret ettik. Köylerimizle ilgili muhtarlarımızla yaptığımız istişarelerde çok yoğun anlamda önemli sorunları bulunmamakta. Ulaşımla ilgili, karayolları ile sorunları bulunmamaktadır. Çevre düzenlemeleri olsun , çocuk bahçeleri gibi sorunları bulunmaktadır.Bizlerde bu sorunları yerinde görerek, inceleyerek ilgili arkadaşlarımızın talep ve isteklerini alıp ilgili arkadaşlarımızı bu konularda talimatlandırıyoruz. Köylerimiz olsun, mahallelerimiz olsun, vatandaşlarımızın genel anlamda yüksek oranda bir memnuniyetlerini görüyorum.Tabi bu memnuniyetin sınırını daha üst seviyelere taşımak için ekibimizle birlikte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Neticede bugün Battalgazi  1027 km karelik alan ve 102 köyü olan ve bu köylerde gerek park ve bahçelerin, gerekse kültür işlerin, gerekse fen işlerimizin çalışmaları da devam etmektedir.Ben inanıyorum ki buradaki halkımızda belediyemizin çalışmalarından memnundurlar.Burada bizleri ağırlayan tüm mahalle muhtarlarına ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili Mustafa Şahin'de, "4 köy gezdik. Gezmiş olduğumuz köylerin tamamında görmüş olduğumuz güzel şeyler vatandaşlarımızın  2-3 sene evvel  gelen talepler arasında 180 derece farklılıklar olarak gördük.Müspet olarak gördük. Daha önce gelip de bu bölgelerde bizlerin taleplerin iyi kötü, yerine getirildiğini gördük. Ulaşım , alt yapı, sağlık, eğitim gibi bir çok çalışmalara imzamızı atmışız.Artık bizden eskisi gibi saydığım  hizmetler daha istenmiyor. Eminim ki önümüzdeki senelerde bizlerden doğalgaz istenecek. Muhtarlarımız genelde çevre düzenlemesi, park ve top sahaları istenmekte.Onları da Battalgazi Belediye Başkanımızdan söz aldık, onları da en kısa zamanda yapacağız. Elbette ki siyasetin  görevi seçimlerden sonra başlar ve sonrası otokontrol mekanizmasını iyi işletemezseniz gerçekten sabah vakti doğan ve akşam karanlığı çökmeden kaybolan siyasi partiler gibi bir süreç yaşayabiliriz. Ama AK Parti bu yaptığımız çalışmalar sayesinde, vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın memnuniyeti bizleri daha da güçlendiriyor. Muhalefet adına bir şeye daha üzüldüm.Özellikle muhalefetin her bahar aylarında ağızlarına sakız olarak koydukları kaysıların yanmasını dört gözle bekleyerek, sırf ellerinde malzeme olsun diye, yer yer meclis çatısı altında ve basın karşısında malesef buradan bizleri vurmaya çalışıyorlar. Ama şunu da gördüm köylülerimiz adına sevindirici, muhalefet adına üzüntü verici kaysılarımızın durumlarını iyi olarak gördük. Bu bölgede sulama ile ilgili sorunundan da haberimiz var ve takip ediyoruz. Özellikle üniversiteden baraja kadar olan yaklaşık 150 bin dekarlık bir alanın sulanması ile ilgili enerji ile ihtiyaç karşılanıyor.Bu bölgeyi de gayretlerimiz sonucu ve DSİ katkılarıyla üniversitenin üst tarafından Şilan deresi denilen bir mevkiden yapılacak bir baraj ile ilgili çalışmalar devam edilmekte. Planlaması yapıldı imzadan çıktı.O suyu getirirsek  yaklaşık 4-4,5 km'lik bir tünelden geçerek üniversitenin üst taraflarından itibaren Battalgazi bölgesinin Şişman köyüne kadar süreci suyla buluşturursak sanırım iyi bir dua almış oluruz" diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız