SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Taleplerimizi Bakana İlettik"

0
Güncellendi - 2016-01-08 00:40:28
A- A+ PAYLAŞ

* Enerji Bakanı Albayrak'ın başkanlığındaki toplantıya katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bakanı Malatya'ya davet ettiğini söyledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın belediye başkanlarına yönelik olarak yaptığı toplantıyı değerlendiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Belediyelerin enerji yatırımları ile ilgili olarak biraz daha önünün açılması ile ilgili olarak taleplerimizi ilettik” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak’ın başkanlığında yapılan toplantıda enerji politikaları ve belediyelerin enerji projeleri görüşüldü. Sayın bakanımız ülkemizin enerji politikalarına yönelik, süreci, hedefleri, enerji yatırımı yapılacak alanları anlattılar. Türkiye’de geçen enerji hatları ile ilgili, Rusya ile ilgili süreçle ilgili olarak genel durum hakkında bilgi verdiler. Bizler ise belediyelerin enerji yatırımları ile ilgili olarak biraz daha önünün açılması ile ilgili olarak taleplerimizi ilettik. Bizimde 2 tane güneş enerjisi yatırımımız var. Biz bu yatırımlarla ilgili olarak çok sayıda prosedürle karşılaşıyoruz ve zaman alıyor. Bunlarla ilgili olarak yerel yönetimlere de yetki verilmesi gibi taleplerimiz oldu. Bölgemize yönelik olarak da yatırımların arttırılması içinde taleplerimiz oldu. Bölgede elektrik dağıtımı ve hatların yenilenmesi ve yer altına alınması ile ilgili olarak da taleplerimiz oldu. Genelde Türkiye’nin orta ve uzun vadeli enerji yatırımları hedefleri konuşuldu” şeklinde bilgi verdi.

Çakır,  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak’ı Malatya’ya davet ettiğini de belirtti.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatya (8 yıl önce)
    Umarım aksa'nın rezilliklerini anlatmışsındır başkan ve inşallah aksayı başımızdan kovarlar.
    0
    0
    Yanıtla